Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Εργοτέλης- Αστέρας Τρίπολης 0-1


Με το δεξί ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, συνεχίζοντας έτσι την καλή παράδοση που έχει στην Κρήτη.Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, και η αναγκαστική αλλαγή για τον Εργοτέλη, άλλαξε πλάνα των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι έδωσε βάση στην αμυντική τους λειτουργία, διώχνοντας κυρίως τη μπάλα και δίνοντας την υπεροχή στον Εργοτέλη, ο οποίος προσπάθησε ανορθόδοξα και με σέντρες τις περισσότερες φορές να απειλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξαν και πολλά. Ο Εργοτέλης και με τις αλλαγές που έκανε ο Νίκος Καραγεωργίου, συνέχισε να έχει την υπεροχή και να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη ο Αστέρας ήταν πολύ καλά στημένος αμυντικά και πήρε το "τρίποντο" χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Διαιτητής / βοηθοί: Μήτσιος (Ηπείρου), Τάτσης, Γούκος

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι (9' λ.τρ. Ορφανός), Αλεξόπουλος, Μπέτο (66' Βερπακόφσκις), Ζούνιορ, Φραγκουλάκης (57' Ολίσε), Λεάλ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ.

Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Φυτανίδης, Λαδάκης, Ορόθκο, Ουντότζι, Αράς (54' Καρέρα), Ριός (67' Ροζέριο), Ρομπέρτο (81' Κερ).

Σκόρερ: Λαδάκης (4' Αστέρας Τρίπολης)

Κάρτες: Γιαλούσης (30'- Εργοτέλης), Τζούνιορ (49'- Εργοτέλης), Ρομπέρτο (76'- Αστέρας Τρίπολης), Αργυρόπουλος (86'- Αστέρας Τρίπολης), Αλεξόπουλος (94'- Εργοτέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: