Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ποιοι νεαροί Έλληνες παίκτες είναι στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ

Μπορεί να οδεύουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι στον ΠΑΟΚ δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης της τελευταίας στιγμής.Την Παρασκευή υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Παύλο Δερμιτζάκη, όπου οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής από την ελληνική αγορά.

Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε ενίσχυση με νέους ελπιδοφόρους παίκτες, οι οποίοι θα έχουν «παρών και μέλλον στην ομάδα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στο τραπέζι έπεσαν και ονόματα. Όπως αυτό του Γιώργου Σακελλαρίου, του 23χρονου αριστερού μπακ του Πανθρακικού. Ακόμα, συζητήθηκε και η περίπτωση του 21χρονου ταλαντούχου τερματοφύλακα, Στέργιου Γιακουμή, ο οποίος θεωρείται ότι μπορεί να πλαισιώσει τους Χαλκιά και Κρέσιτς.

Εξάλλου, εκτός από την ενίσχυση κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο αποδέσμευσης κάποιου παίκτη.

«Θέλω συγκέντρωση»

Στο μεταξύ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, βρέθηκε χθες και για μια ακόμα φορά στην προπόνηση της ομάδας και ζήτησε συγκέντρωση ενόψει της σημερινής πρεμιέρας κόντρα στον Πανσερραϊκό.

«Να είστε συγκεντρωμένοι. Ό,τι έγινε, έγινε, τώρα το μυαλό μας στο πρωτάθλημα», είπε μέσα σε άλλα στους παίκτες ο «Ζαγόρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: