Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

«Παρεξηγημένος ο Μπαλοτέλι»

Υποστηρικτή στο πρόσωπο του Πατρίκ Βιειρά φαίνεται πως βρήκε ο Μάριο Μπαλοτέλι με τον Γάλλο άσο να υπερασπίζει τον παίκτη. Ο Βιειρά μίλησε στην έκδοση της «Mirror» και είπε για τον πρώην άσο της Ίντερ:

«Μην πιστεύετε αυτά που λέει ο κόσμος για τον Μπαλοτέλι. Είναι νέος κάνει λάθη αλλά αυτό που ξέρω είναι πως μαθαίνει από αυτά. Αυτοί που βρίσκονται κοντά του πρέπει να τον βοηθούν να αντιλαμβάνεται πότε κάνει κάτι που δεν είναι σωστό. Μπορεί στην Ιταλία να ήταν σε ένα περιβάλλον που κανένας δεν ξόδεψε χρόνο για να καθίσει να του εξηγήσει τι είναι σωστό και τι λάθος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω πως το αγγλικό ποδόσφαιρο θα τον αναγκάσει να ωριμάσει. Γνωριζόμαστε πολύ καλά από την κοινή μας θητεία στην Ίντερ και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Θα κάνω ότι μπορώ για να τον βοηθήσω επειδή η ομάδα έχει ανάγκη από το ταλέντο του. Θα του κάνει καλό που θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι αφού ο προπονητής μας τον ξέρει πολύ καλά και ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: