Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Tenorio - Στοίχημα...

Επιμέλεια-Tenorio

Την καλησπέρα μού σε όλα τα φιλαράκια.

Στα χθεσινά στοιχηματικά δεν έχω να πω καί πολλά, χαθήκαμε γενικώς στη μετριότητα μιάς καί δεν ήταν όπως είχα επισημάνη ιδιαίτερα καλό το πρόγραμμα.Θεωρώ πως σήμερα φαίνεται καλύτερη η μέρα σε σχέση με χθές, υπάρχουν αρκετές επιλογές αλλά το θέμα είναι να κάνουμε την σωστή χημεία , πού είναι καί το ζητούμενο της όλης υπόθεσης.


Πρίν πάμε στα σημερινά, θα ήθελα να αποδώσω τα εύσημα στην αγαπημένη μου ομάδα τον Ηρακλή, πού πραγματικά πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.Μία νίκη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, καί ιδιαίτερα κάποιων εντύπων πού τον παρουσιάζαν σαν μιά ομάδα λιμό.Το αποτέλεσμα από μόνο του, καί το πως αυτό ήρθε, είναι νομίζω η καλύτερη απάντηση.





Westerlo - Club Brugge (2)

Κάκιστο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα γιά την Brugge , η οποία μετρά ήδη 3 ήττες σε 4 παιχνίδια. Μεσοβδόμαδα, πέρασε στούς ομίλους τού Εuropa League νικώντας την Dinamo Minsk με σκόρ 2-3. Σίγουρα, μετά την πρόκριση το κλίμα στην ομάδα είναι σαφώς καλύτερο, καί η Brugge βλέπει σαν νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα το παιχνίδι με την Westerlo


Θα ρισκάρω στο διπλό της Club Brugge σε απόδοση (2.30)



Bari - Juventus (2)

Καλά τα πήγε την περσινή χρονιά το Bari, πραγματοποίησε καλή πορεία, καί σώθηκε θα έλεγε κανείς σχετικά εύκολα αφού τερμάτισε με αρκετή διαφορά πόντων από τις ομάδες πού ήταν στις θέσεις υποβιβασμού.Κάτι ανάλογο ίσως καί φέτος εκτός απροόπτου, κάπου στη μέση τού βαθμολογικού πίνακά.

Καλά σχετικά ξεκίνησε την χρονιά η Juventus, η οποία κατάφερε καί πέρασε στούς ομίλους τού Εuropa League.Τραγική ήταν η περσινή χρονιά γιά τα δεδομένα της Juve,αφού με το ζόρι κατάφερε καί βγήκε τελικά στην Ευρώπη.

Η Juventus είναι μεγάλη ομάδα, καί σε κάθε ξεκίνημα πρωταθλήματος στοχεύει πολύ ψηλά γιά τις πρώτες θέσεις, θέλει να κάνει καλή εκίνηση και στο πρωτάθλημα, καί πιστεύω πως έχει τα φόντα να πάρει την νίκη

Επιλογή το διπλό της Juve σε απόδοση (2.00)


Malmo - Elfsborg (1)

Mετά καί την χθεσινή ήττα της Helsiborg, η Malmö έχει τεράστια ευκαιρία με νίκη επί της Elfsborg να πατήσει κορυφή.Η γενική Φόρμα των ομάδων , η εντός έδρας συμπεριφορά της Malmo, καί το μεγάλο δέλεαρ της πρωτιάς, καθιστούν φαβορί γιά την νίκη τούς γηπεδούχους.


Θα επιλέξω τον άσο της Malmo σε απόδοση (2.10)



Argentinos Juniors - River Plate (2)

Την περασμένη χρονιά στηρίξαμε την Argentinos Juniors καί ήμασταν μαζί της.Αυτή την φορά στηρίζουμε River. Ιδανικό το ξεκίνημα γιά τούς φιλοξενούμενους πού μετράνε 3 στα 3 με το καλημέρα στο ξεκίνημα.

Ανώτερη ομάδα η River η οποία είναι καί σε καλή κατάσταση.


Θα προτιμήσω το διπλό της River σε απόδοση (2.60)


Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα με :Club Bbrugge - Juventus - Malmo - River Plate.

Kαλά να είστε, τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: