Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

«Βέλη» Ιμπραΐμοβιτς κατά Γκουαρντιόλα

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «ξεσπάθωσε» κατά του Πέπε Γκουαρντιόλα και μάλιστα υποστήριξε πως ήταν εξ αρχής προκατειλημμένος μαζί του!Ο Σουηδός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός για ένα χρόνο στη Μίλαν, η οποία θα καταβάλει το σύνολο του μισθό του (περίπου 10 εκατ. ευρώ) και στο τέλος της σεζόν θα τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα με ένα ποσό κοντά στα 24 εκατ. ευρώ.

Ο 28χρονος άσος, τον οποίο η Μπαρτσελόνα αγόρασε τον Ιούλιο του 2009 από την Ίντερ έναντι 45 εκατ. ευρώ, τόνισε πως δεν γνωρίζει τον λόγο που ο τεχνικός των Καταλανών ήθελε τόσο πολύ να τον «ξεφορτωθεί» πριν την έναρξη της σεζόν στην Ισπανία.
«Αυτός έχει το πρόβλημα»
«Ο Γκουαρντιόλα είναι ο φιλόσοφος, ο οποίος έκανε κομμάτια το όνειρό μου να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Όταν μπαίνω σε ένα δωμάτιο, ο Γκουαρντιόλα φεύγει. Δεν ξέρω αν με φοβάται. Μιλήστε του, αυτός έχει το πρόβλημα. Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό...», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο «Ίμπρα».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα της Μίλαν: «Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή πάω στη Μίλαν. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε 24 ώρες. Αυτό είναι το τέλος που ήθελε ο Γκουαρντιόλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: