Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ουζουνίδης: "Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής"


Ο τεχνικός του Ηρακλή υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι πίστευε στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, μίλησε για την ανάγκη 1-2 προσθηκών στο ρόστερ, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Φετφατζίδη.Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του "Γηραιού" στον "NovaΣπορ Fm 94,6":

Για τη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού:

"Το πίστευα ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο όνομα αλλά είπα σους ποδοσφαιριστές μου ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, ήταν να λειτουργήσουμε καλά σαν σύνολο και αυτό κάναμε".


Για την απόφαση να αναλάβει τον "Γηραιό" και τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα:


"Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. Είναι μια από τις έξι κορυφαίες στην Ελλάδα. Αν δεν είχε προβλήματα η ομάδα, δεν θα έψαχνε για προπονητή. Ήταν καλό που πήραμε τη νίκη γιατί έτσι θα αποκτήσουμε ηρεμία. Και όταν υπάρχει πίεση χρόνου, είναι καλό να παίρνεις αποτελέσματα γιατί βελτιώνεται η ψυχολογία. Σε κάθε ομάδα έχεις και διαφορετική φιλοσοφία. Άλλη φιλοσοφία είχα όταν ήμουν προπονητής στη Λάρισα, άλλη έχω εδώ. Την φιλοσοφία την προσαρμόζεις ανάλογα με τους παίκτες, τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει κάθε ομάδα. Αυτό που μένει πάντως στο τέλος είναι το αποτέλεσμα. Οι πιτσιρικάδες ήταν πολύ καλοί χτες και μόνο από αυτούς εξαρτάται αν θα αγωνίζονται. Πάντως εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους έδωσα".

Για τους στόχους του με τον Ηρακλή:

"Αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει αποτελέσματα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Μην πετάμε στα σύννεφα από μια νίκη. Δεν είναι όλα καλά στην ομάδα, αλλά είναι σίγουρο ότι αν παίρνεις αποτελέσματα αυτά βοηθάνε. Θέλουμε ακόμα 1-2 προσθήκες στο ρόστερ. Είναι και καλό και κακό που υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Καλό γιατί θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, κακό γιατί θα μας κοπεί ο ρυθμός".

Για τον Ολυμπιακό και την εμφάνιση του Φετφατζίδη:

"Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι έχει πάρα πολύ καλές μονάδες, αλλά ακόμα δεν έχει αποκτήσει συνοχή και αυτό είναι φυσιολογικό. Πρέπει να "χτυπάς" τους αντιπάλους εκεί που πονάνε. Επιθετικά είναι πάρα πολύ καλός και δημιούργησε πολλές φάσεις. Εμείς προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι ανέβαιναν τα μπακ του και άφηναν χώρους στην άμυνα. Είχαμε γρήγορες μεταβιβάσεις και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ. Ο Φετφατζίδης προσπάθησε πάρα πολύ. Έχει δει πράγματα σε αυτόν ο Βαλβέρδε και γι’ αυτό τον εμπιστεύεται. Είναι ένας νεαρός με πολύ καλά προσόντα και έχει υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση. Θα στηριχθεί σίγουρα στο μέλλον ο Ολυμπιακός στον Φετφατζίδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: