Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Νταξμπάχερ: "Δύσκολο σκορ το 1-0"


Ο τεχνικός της Αούστρια Βιέννης μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για τον αγώνα του Europa League με τον Αρη, προανήγγειλε ότι δεν υπολογίζει τους Χλίνκα, Γιουνούζοβιτς και Γιουν και τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα έχει παθητικό ρόλο στο ματς. "Δύσκολο σκορ το 1-0", υποστήριξε...

"Είναι ένα δύσκολο σκορ το 1-0, επειδή αν ο Αρης πετύχει ένα γκολ - εμείς πρέπει να πετύχουμε τρία. Αυτό κάνει πολύ δύσκολο το έργο μας. Ο Αρης είναι μια ελληνική ομάδα, η οποία όμως δεν έχει ελληνικά χαρακτηριστικά. Έχει αρκετούς ξένους παίκτες και αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο", δήλωσε και πρόσθεσε:

"Από την πλευρά μας, εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να πιάσουμε το 100% δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε. Εκείνο που θέλω είναι η ομάδα μου να παίξει με πολλή ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Δεν πρέπει να είμαστε παθητικοί και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ, αφού αν σημειώσουμε ένα τέρμα και δεν σκοράρει ο Αρης μπορούμε να πάμε το ματς στην παράταση. Δεν έχουμε κάνει ειδική προετοιμασία για τα πέναλτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: