Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ: Το σημερινό πρόγραμμα στην Κωνσταντινούπολη

ΠΑΟΚ: Το σημερινό πρόγραμμα στην Κωνσταντινούπολη

Ένα 24ωρο απέμεινε για την έναρξη του μεγάλου αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε.

Η πρωινή επίσκεψη της ομάδας (προαιρετική θα ήταν για όποιον από τους παίκτες θα ήθελε να πάει) στην ΑγιαΣοφιά ματαιώθηκε. Το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί συγκεκριμένες ώρες στην Πόλη, φόβισε τους ανθρώπους του Δικεφάλου που προτίμησαν να μην ρισκάρουν στο να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

Οι παράγοντες της διοίκησης θα βρεθούν μέχρι το μεσημέρι στο ΠΕΡΑ Κλαμπ. Ο ιστορικός σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, εδρεύει σε γραφεία που βρίσκονται πολύ κοντά στην πλατεία Τακσίμ και εκεί θα γίνει μία επίσκεψη σε ένα σωματείο που εξακολουθεί να κρατάει την παράδοση.

Στις 16:00 πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Αϊκούτ Κοτσαμάν. Ο προπονητής της Φενέρ που όσο περνούν οι ημέρες και τα παιχνίδια βρίσκεται σε δύσκολη θέση μια και η ομάδα του δεν φέρει αποτελέσματα. Λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία προπόνηση των Τούρκων εκεί που θα ξεκαθαρίσει αν μπορούν να παίξουν οι Σεμίχ, Βολκάν, Ντια, Μπίλιτσα.

Στις 18:00 και πριν την προπόνηση του ΠΑΟΚ, θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης. Σε αυτή παίρνουν μέρος παράγοντες των δύο ομάδων, οι παρατηρητές της UEFA και αξιωματικοί της αστυνομίας. Εκεί θα οριστικοποιηθούν και όλες οι αποφάσεις για την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Σουκρού Σαράτσογλου, θέμα στο οποίο η Ευρωπαϊκό ομοσπονδία δίνει μεγάλη αξία.

Στις 20:00 πρόκειται να μιλήσει ο Παύλος Δερμιτζάκης στην επίσημη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα. Αυτή η συνέντευξη θα δοθεί στο γήπεδο της Φενέρ, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:30.

Αύριο το πρωϊ στις 10:00 η ομάδα του Δικεφάλου έχει προγραμματίσει την επίσκεψη στο Πατριαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: