Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τσακίρης: Ξευτιλιζόμαστε...


O πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NοvaΣΠΟΡ FM 94,6 καταδίκασε τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, τάχθηκε όμως και κατά της απόφασης του Ερασιτέχνη να δώσει το γήπεδο στην ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Νταντί.

"Εγώ είμαι φανατικά ενάντια στο να δώσουμε το γήπεδο. Ο κ. Κιντής έριξε επανειλημμένα χυλόπιτα στον κ. Αδαμίδη. Με πήρε, για κάποιο λόγο και ο κ. Μπιτσαξής και ο κ. Μελισσανίδης και άλλοι, αλλά σε όλους είπα όχι. Είναι εξευτελιστικό για τον Πανιώνιο, με τις σχέσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΚ και το πώς μας αντιμετωπίζει στον Τύπο τουλάχιστον, να παραχωρήσουμε το γήπεδο.

Ξεφτιλιζόμαστε ως Πανιώνιος, αυτή είναι η θέση μου. Σέβομαι τον Ερασιτέχνη και τις αποφάσεις του. Προφανώς έχει ανάγκη τα 30.000 ευρώ που θα πάρει από την ΑΕΚ. Ο Ερασιτέχνης έχει το πολύ 300 μέλη. Αυτοί που είναι μέσα στο γήπεδο και τα σπάνε να ρωτήσουμε αν βοηθούν.

Να σεβαστούν όσοι διαμαρτύρονται ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με τα προβλήματα του Ερασιτέχνη, ενώ αυτοί είναι στον καναπέ και ασχολούνται με το ποιο αριστερό μπακ θα πάρουμε. Βανδαλισμούς στην περιουσία του Πανιωνίου δεν τους δέχομαι. Αυτό είναι αλητεία Αλητεία χειρίστου είδους οι βανδαλισμοί κατά της περιουσίας του Πανιωνίου. Εγώ είμαι πρώτα Πανιώνιος και μετά τσάτσος στο ποδοσφαίρου. Περνάμε μια τραγική μέρα σήμερα.

Μας απασχολεί πώς θα σώσουμε το γήπεδό μας που διαλύεται από τους δικούς μας φιλάθλους. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, καληνύχτα. Oσοι το έκαναν αυτό είναι θρασύδειλοι και αλήτες. Δεν είναι σωστός τρόπος αντίδρασης αυτός. Αυτό που έγινε ξεφεύγει από τη λογική. Oσοι συμμετείχαν σε αυτό το συμβάν είναι θρασύδειλοι και αλήτες. Αν ήμουν πρόεδρος στην ομάδα τώρα θα έκλεινα τους συνδέσμους και τη Θύρα 3".

Δεν υπάρχουν σχόλια: