Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Κοτσαμάν: "Εμείς θα περάσουμε"


Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Αϊκούτ Κοτσαμάν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για πρόκριση της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ."Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα καλό σκορ από το πρώτο παιχνίδι, αλλά και για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα για να αντιμετωπίσουμε και ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Θα παίξουμε μπροστά στο δικό μας κοινό και αυτό είναι πολύ θετικό. Πιστεύω ότι εμείς θα πάρουμε την πρόκριση. Η ταχύτητα μας μέσα στο γήπεδο θα είναι πολύ πιο βελτιωμένη και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που θα μετρήσει. Είναι σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μας, γιατί μας λείπει και από τους αγώνες πρωταθλήματος. Η μεγαλύτερη δύναμη της Φενέρμπαχτσε είναι οι οπαδοί της. Θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και για αυτούς. Αυτοί μας κάνουν μεγάλη ομάδα. Η επιτυχία είναι ευκολότερη όταν έχεις τέτοιους οπαδούς γύρω σου".

Οσον αφορά τους τραυματίες, τόνισε:
"Μιλάμε για τους Βολκάν, Σεμίχ και Μπίλιτσα. Ο Ντιά θέλω να πάρει κανονικά μέρος στον αγώνα. Ξεκίνησε στην τελευταία προπόνηση, αλλά έμεινε εκτός για αρκετό καιρό. Για τον Βολκάν αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Μπίλιτσα δε νομίζω ότι έχει κάτι σοβαρό. Ο Σεμίχ είναι 50-50. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με την Τραμπζονσπόρ. Θα έχουμε περισσότερους παίκτες διαθέσιμους και δεν νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ παραγωγικό παιχνίδι. Είπαμε αντίο από το Champions League, αλλά το Europa League παραμένει μία ευκαιρία για εμάς για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και ξέρουμε ότι είναι η τελευταία μας. Πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πιάσουμε καλή απόδοση"
.

Για την χρησιμοποίηση του Αλεξ: "Στα παιχνίδια με τη Γιουνγκ Μπόις, υπήρχαν πιο γρήγοροι παίκτες. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε εναντίον της Τραμπζονσπόρ. Στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σκεφτόμουν να μην τον ξεκινήσω, αλλά δεν το έκανα. Μέσα στο »Σαράτσογλου« η παρουσία του είναι απαραίτητη.

Η άποψη μου είναι ότι όλοι είναι απαραίτητοι, ανεξαρτήτως ονόματος. Πολλές φορές η αποτυχία σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τη σκληρή πραγματικότητα. Δεν έχει τόσο σημασία η απόδοση προσωπικά των παικτών, αλλά όλης της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: