Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Στα πέναλτι η Μπάρτσα


Στο περιθώριο των συζητήσεων για την μεταγραφή του Ζλάταν στην Μίλαν και της επιστροφής του Ροναλντίνιο στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε τα πέναλτι (3-1) για να κερδίσει την Μίλαν στο Κύπελλο «Χοάν Γκαμπέρ». Η φιλική αναμέτρηση έληξε 1-1 στο 90λεπτο, με την Μπαρτσελόνα να ανοίγει στο 47' το σκορ με κοντινή προβολή του Βίγια και την Μίλαν να ισοφαρίζει με καταπληκτικό γκολ του Ινζάγκι ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίντο στο 68'.

Στην διαδικασία των πέναλτι, ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα απέκρουσε τρεις προσπάθειες των Ιταλών και έτσι η πρωταθλήτρια κόσμου επικράτησε με 3-1 και κατέκτησε το κύπελλο που διεξάγεται προς τιμή του Χοάν Γκαμπέρ, εκ του ιδρυτή της Μπαρτσελόνα.

Όσο για τον Ροναλντίνιο, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα ενώ πριν το παιχνίδι πήρε θέση δίπλα στον Πουγιόλ κατά την διάρκεια της καθιερωμένης φωτογράφησης των ομάδων. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως για την Μίλαν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπασταθόπουλος.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Μέσι: Γκολ! 1-0 η Μπαρτσελόνα!
Ζέεντορφ: Αποκρούει ο Πίντο, μένει το 1-0.
Μποσκέτς: Αποκρούσει ο Ρόμα, μένει το 1-0.
Πίρλο: Αποκρούει ο Πίντο, μένει το 1-0.
Μπόγιαν: Γκολ! 2-0 η Μπαρτσελόνα!
Γέπες: Γκολ! 2-1, μειώνει η Μίλαν!
Τιάγκο: Γκολ! 3-1 η Μπαρτσελόνα!
Γιανκουλόφσκι: Αποκρούει ο Πίντο, νίκη 3-1 για την Μπαρτσελόνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: