Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Δερμιτζάκης: Συγκλονιστική εμφάνιση. Βιεϊρίνια: Μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Ίβιτς: 50-50 η πρόκριση


Ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν εμφανώς ικανοποιημένος μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ επί της Φενέρμπαχτσε, στις δηλώσεις του ήταν όμως αρκετά λακωνικός.«Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Η εμφάνισή τους ήταν συγκλονιστική», ήταν το λιτό σχόλιο του 41χρονου τεχνικού.
Βιεϊρίνια: Μπορούσαμε κι άλλα γκολ
Από την πλευρά του, ο σκόρερ Βιεϊρίνια στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ είχε τη δυνατότητα να πετύχει κι άλλα τέρματα.

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι μία δίκαιη νίκη, ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι που θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Ίβιτς: Μπορούμε να προκριθούμε

Με τη σειρά του, ο Βλάνταν Ίβιτς φάνηκε αρκετά συγκρατημένος, υπογραμμίζοντας ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες για τις δύο ομάδες.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, ειδικά μετά το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Βιτόλο. Κρατήσαμε το 1-0 αλλά θα πρέπει να προσέξουμε και στην Τουρκία.
Οι πιθανότητες είναι 50-50 γιατί η Φενέρ είναι μεγάλη ομάδα. Μπορούν να κάνουν ευκαιρία όποτε θέλουν, γιατί έχουν ποιοτικούς παίκτες. Κι εμείς έχουμε καλή ομάδα, έμπειρη και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση
», είπε ο Σέρβος μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: