Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Θέλει να γυρίσει ο Λέκι

ΗΡΑΚΛΗΣ: Θέλει να γυρίσει ο Λέκι

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των μελών του διοικητικού συμβουλίου, επικοινώνησε με τα γραφεία της Μίκρας ο ατζέντης του Ματίας Λέκι. «Ο πελάτης μου δέχεται την τελευταία σας προσφορά», ήταν τα λόγια του προς τους ανθρώπους του Ηρακλή. Μόνο που η συγκεκριμένη προσφορά κατατέθηκε προτού καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Χοσέμι.
Είναι ξεκάθαρο ότι με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, δεν υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθεί (και) το συμβόλαιο του Αργεντινού, αφού εκκρεμεί ακόμη η περίπτωση του τερματοφύλακα και ενός ακόμη παίκτη που ίσως αποκτηθεί μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Η προσπάθεια όμως θα γίνει από την πλευρά της διοίκησης για να εξοικονομηθούν πόροι και να γίνει η μεγάλη κίνηση, αφού άπαντες αντιλαμβάνονται ότι ενδεχόμενη απόκτηση του Λέκι θα ισχυροποιήσει τον Ηρακλή σε τρομακτικό βαθμό.
Δύο πράγματα μπορούν να γίνουν άμεσα για να αποκτηθεί ο Λέκι. Το πρώτο έχει να κάνει με την διοίκηση και το δεύτερο με τον κόσμο. Η ΠΑΕ θα επιχειρήσει να απαλλαγεί με το μικρότερο δυνατό κόστος από συμβόλαια παικτών που δεν κρίνονται απαραίτητοι.
Ο δεύτερος τρόπος για να εξοικονομηθούν άμεσα χρήματα, εντοπίζεται στην αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας. Αν ο κόσμος προσφέρει ζεστό χρήμα με την μαζική αγορά διαρκείας, τότε θα υπάρχει η ευχέρεια στη διοίκηση να κάνει μία ακόμη υπέρβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: