Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΑΡΗΣ: Ελπίδες για Κάλβο

ΑΡΗΣ: Ελπίδες για Κάλβο

Εμπλουτισμένο με ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες ειδήσεις ήταν το δελτίο τραυματιών της χθεσινής, πρώτης μέρας της προετοιμασίας, για τους «κίτρινους».
Ο Έκτορ Κούπερ έχει στην ουσία να αντιμετωπίσει τρία προβλήματα(ένα σοβαρό και δύο μικρότερα) και θα παλέψει , σε συνεργασία φυσικά με το ιατρικό επιτελείο, για τη γρήγορη αποθεραπεία όλων.
Η πιο σοβαρή βέβαια από τις τρεις περιπτώσεις είναι αυτή του Κάλβο. Ο νεαρός Ισπανός ακολούθησε και χτες ατομικό πρόγραμμα και όσο περνάει ο χρόνος θα ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Το καθοριστικό βέβαια τεστ για τον μέσο του Άρη θα γίνει λογικά μέσα στην εβδομάδα, κι΄αν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα θέσει υποψηφιότητα για την αποστολή της Βιέννης.
Μικρότερης σαφώς εμβέλειας, άρα και λιγότερης ανησυχίας ,είναι οι δύο άλλες εκκρεμότητες που αφορούν τους τραυματισμούς των Κόκε και Οριόλ. Ο αρχηγός της ομάδας ακολούθησε χτες ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών(επιπλέον όμως είχε και ένα πονόδοντο), ενώ ο Οριόλ έκανε ατομική.
Αν τα πράγματα εξελιχτούν ομαλά και δεν παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή στην πορεία τότε Κόκε και Οριόλ θα επανέλθουν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων από σήμερα ή το αργότερο αύριο.
Μία σχετική ανησυχία που υπήρχε για τον Τόχα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αούστρια και ζήτησε αλλαγή, έπαψε από χτες να υφίσταται μια και ο Κολομβιανός συμμετείχε στην προπόνηνη χωρίς να έχει ουσιαστικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: