Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Eπιστρέφει Ιταλία ο Ακουιλάνι


Μετά από έναν χρόνο μέτριας παρουσίας στο "Άνφιλντ" με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι είναι πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του για μία σεζόν, όπως παραδέχτηκε ο Ρόι Χόντσον."Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε την πιθανότητα να τον δώσουμε με τη μορφή δανεισμού σε έναν ιταλικό σύλλογο, όμως δεν υπάρχει ακόμα κάτι σίγουρο", τόνισε ο τεχνικός των "κόκκινων" μετά την αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ για τα πλέι οφς του Europa League, και συνέχισε:"Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω τον Ακουιλάνι σε αυτό το ματς (εκτός αποστολής ο Ιταλός) επειδή δεν ήθελα να θέσω σε κίνδυνο πιθανή μεταγραφή του. Έχει ανάγκη να παίζει συνέχεια και εγώ δεν μπορώ να του εγγυηθώ κάτι τέτοιο.

Ένας χρόνος δανεισμού θα ωφελούσε τόσο αυτόν όσο και εμάς, επειδή όταν επιστρέψει στη Λίβερπουλ θα είναι ο παίκτης που θαυμάσαμε πριν από τον τραυματισμό του".


Όσο για την ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτησή του αυτή είναι η Γιουβέντους, με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως η "βέκια σινιόρα" τον έχει ανάγκη για να "κλείσει" την τρύπα στη μεσαία γραμμή μετά την φυγή των Πόουλσεν και Τιάγκο Μέντες.

Να σημειωθεί ότι ο Ακουιλάνι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους "κόκκινους" έναντι 20.000.000 ευρώ από τη Ρόμα (προσωπική επιλογή του Ράφα Μπενίτεθ), ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ ελέω τραυματισμών: είχε 26 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 13 ως βασικός, με απολογισμό 2 γκολ και 6 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: