Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ο Πάντελιτς το φαβορί...


Ο Πάντελιτς είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ, ωστόσο ο Σέρβος δε λογίζεται ως παίκτης περιοχής, ως ένα βαρύ σέντερ φορ με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με αυτό του Κοβάτσεβιτς. Οι κινήσεις αυτές ίσως φανερώνουν και τις προθέσεις του Βαλβέρδε σχετικά με τον τρόπο που θα αγωνίζονται οι "ερυθρόλευκοι" τη νέα σεζόν.

Ο 31χρονος την περσινή χρονιά σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του "Αίαντα" βρήκε 20 φορές δίχτυα, όμως, δεν ήταν ο παίκτης που γέμιζε την αντίπαλη περιοχή με την παρουσία του. Κινούταν σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, σαν περιφερειακός επιθετικός, κάτι που μπορεί να κάνει, τόσο ο Νέμεθ, όσο και οι Μιραλάς, Φουστέρ που βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος δεν είναι παίκτης που μπορεί να παίξει με πλάτη προς το τέρμα, ωστόσο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να τελειώνει εύκολα τις φάσεις, κάτι που λείπει από τους "ερυθρόλευκους".

Αν αποκτηθεί ο Σέρβος, τότε ο μοναδικός που μπορεί να παίξει στην κορυφή, θα είναι ο Μήτρογλου. Εκτός από τον Πάντελιτς, στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται και οι Τζο, Βάγκνερ Λοβ και του Τρεζεγκέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: