Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Το "ευχαριστώ" του Χοσέμι


Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απεύθυνε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο Ισπανός αμυντικός μ’ αυτό τον τρόπο θέλησε να δηλώσει την ικανοποίησή του για ην επιμονή των «κυανόλευκων».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μαγιόρκα δήλωσε ανυπόμονος να ενταχθεί στην ομάδα και να αγωνιστεί με αυτή. Συγκεκριμένα ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε:

"Είναι συνηθισμένο σε τέτοιες περιπτώσεις να εκφράζεται η ικανοποίηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά πραγματικά αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος, που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και στον ΗΡΑΚΛΗ. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα, να γνωρίσω πρόσωπα και πράγματα και να μπούμε στην διαδικασία του πρωταθλήματος.

Συζητούσα επί πολλές μέρες με την Διοίκηση και μέσα από τις επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας εισέπραξα την διάθεσή τους να κτίσουν έναν ΗΡΑΚΛΗ με προοπτικές. Τους ευχαριστώ ειλικρινά για την υπομονή, που επέδειξαν στο προσωπικό ζήτημα των διαπραγματεύσεων με την προηγούμενη ομάδα μου και για την εμπιστοσύνη, με την οποία με περιβάλλουν και ελπίζω να αποδειχθώ αντάξιος αυτής της συμπεριφοράς»,.

Δεν υπάρχουν σχόλια: