Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Συγγνώμη από Ντούντα-Κρίστιτς


Ο Ίβκοβιτς το ζήτησε πρώτος και ακολούθησε ο Κρίστιτς. Μια συγγνώμη στον Μπουρούση, έστω και τυπική, ήταν απαραίτητη από τους ΣέρβουςΠρώτα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και μετά ο Νέναντ Κρίστιτς ζήτησαν συγγνώμη από τον Γιάννη Μπουρούση για την ...καρεκλιά στο ΟΑΚΑ!"Προσπάθησα να ζητήσω συγγνώμη από τον Μπουρούση μετά το παιχνίδι, γιατί δεν θα ήθελα να υποθέσει κανείς το οτιδήποτε. Προσπάθησα να αμυνθώ και θα προσπαθήσω, πάλι, να ζητήσω συγγνώμη. Το είπα και στον εισαγγελέα". Ο Νέναντ Κρίστιτς μίλησε σε Σέρβους δημοσιογράφους, για το ό,τι συνέβη την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Κι αυτός έχει συνειδητοποιήσει πως τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα όταν πέταξε την καρέκλα, η οποία βρήκε κατακέφαλα τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο Σέρβος σέντερ, που έφυγε για την πατρίδα του, αφού πρώτα κρατήθηκε στο τμήμα αθλητικής βίας μετά από υπόδειξη του αθλητικού εισαγγελέα.

"Είναι άσχημο αυτό που συνέβη, αλλά κάτι τέτοια γίνονται στον αθλητισμό. Δεν ήταν αναγκαία η συμπλοκή και καλύτερα να μη τα βλέπεις αυτά τα πράγματα στο γήπεδο. Είναι δύσκολο να πω ποιος είναι ένοχος και ποιος όχι, αλλά στο τέλος όλο το βάρος έπεσε σε μένα" είπε ο σέντερ της Οκλαχόμα

Ο Κρίστιτς επανέλαβε ότι ήθελε να αμυνθεί, γιατί "οι Έλληνες άρχισαν να χτυπάνε πρώτοι" και ρωτήθηκε για μια πιθανή τιμωρία του: "Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι στο χέρι μου" σχολίασε.

Ο Σέρβος αναχώρησε για την πατρίδα του το απόγευμα (η υπόλοιπη αποστολή είχε φύγει νωρίτερα το πρωί) και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις: "Ό,τι είχα να πω το έκανα στον ανακριτή" ήταν το σχόλιό του.

Ιβκοβιτς: "Γιάννη συγγνώμη"

Από τον Μπουρούση είχε ζητήσει πρώτος συγγνώμη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, τα ξημερώματα, όταν συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει οι αποστολές: "Θέλω εγώ να σου ζητήσω συγγνώμη πρώτα" είπε ο Σέρβος κόουτς, που μίλησε με τον διεθνή άσο για δέκα λεπτά και του πρότεινε να μιλήσει και με τον Κρίστιτς, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη.

Ο Ντούντα ήταν πολύ στενοχωρημένος από τα επεισόδια: "Δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ελπίζω να ηρεμήσουν τα πνεύματα και όλα να εξελιχθούν όπως πρέπει για να συνεχίσουμε να έχουμε καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Το ματς καταστράφηκε από τη διαιτησία, αλλά ήταν τεράστιο λάθος το ότι μπήκαν στο παρκέ οι παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: