Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Η επικείμενη απόκτηση Φατί "απειλεί" τον Ναφτί


Οι μάνατζερς μπορεί να αντιδικούν πάνω στα δικαιώματα του Γάλλου αμυντικού χαφ Ρικάρντο Φατί, η αλήθεια είναι όμως πως ο Άρης έχει συμφωνήσει μαζί του για συνεργασία τριών ετών. Ο παίκτης αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για να επιστρέψει με τα απαραίτητα έγγραφα στην κατοχή του κι αν η υπόθεση ολοκληρωθεί έγκαιρα, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη.

Άρης και Ρόμα ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη συμφωνία που φέρνει ελεύθερο κι όχι δανεικό τον Γάλλο στους "κίτρινους", ενώ την ίδια ώρα ο Μεχντί Ναφτί αισθάνεται τη θέση του να κινδυνεύει. Ο Τυνήσιος έχει προβληματίσει όχι μόνο με τη μειωμένη απόδοσή του στα μέχρι τώρα επίσημα παιχνίδια, αλλά και με την εν γένει συμπεριφορά του, με συνέπεια οι σκέψεις απομάκρυνσής του να υπάρχουν αρκετές ημέρες τώρα.

Το δρόμο της εξόδου θα δει και ο Τόνι Κάλβο, αν τελικά έρθει η οικονομική πρόταση που επιθυμούν οι διοικούντες. Ο Ισπανός μπήκε, ωστόσο, στις προπονήσεις του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα στον αγώνα της Βιέννης. Άλλωστε, η απουσία του από τον αγώνα του "Κλεάνθης Βικελίδης" έγινε αισθητή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Την ίδια ώρα, ο Άρης προχωρά τις διαπραγματεύσεις του με τον Αργεντινό επιθετικό Τζερόνιμο Μπαράλες. Ο παίκτης ανήκει στην Μπάνφιλντ, αλλά πέρυσι είχε αγωνιστεί ως δανεικός την ισπανική Ουέλβα. Με την ίδια μέθοδο προσπαθούν να τον αποκτήσουν και οι "κίτρινοι" ώστε να ικανοποιήσουν την απαίτηση του Κούπερ, ο οποίος θέλει ακόμη έναν επιθετικό που μπορεί να βοηθήσει στο σκορ.Πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: