Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Γκέρεμι: "Ανυπομονώ να αγωνιστώ"


Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC παραχώρησε ο Γκέρεμι Ντζιτάπ. Ο Καμερουνέζος σούπερ σταρ της Λάρισας μίλησε για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του, στην εκπομπή του BBC World Service, Sportsworld, που αριθμεί περισσότερους από 40 εκατομμύρια ακροατές σε εβδομαδιαία βάση.

"Ο πρόεδρος του συλλόγου μου εξήγησε τι θέλουν να δημιουργήσουν και έτσι αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέρος αυτής της φιλοδοξίας. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μπει ανάμεσα στις ισχυρές ομάδες του κέντρου. ’λλωστε το έχει καταφέρει και στο παρελθόν. Στη Λάρισα πιστεύουν ότι μπορούν να το επαναλάβουν γιατί διαθέτουν μεγάλη δυναμική λόγω της παρουσίας του κόσμου. Είναι μια σχετικά μικρή πόλη, αλλά σχεδόν το 70% των φιλάθλων βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας κι αυτό είναι πολύ καλό" είπε ο 32χρονος μέσος και πρόσθεσε: "Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας".

Επίσης, ο Γκέρεμι μίλησε για τις εμπειρίες του με προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, τις κορυφαίες στιγμές που έζησε στη Ρεάλ Μαδρίτης και για την εθνική Καμερούν, δηλώνοντας "παρών" σε πιθανή πρόκληση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Χαβιέρ Κλεμέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: