Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

«Νοσοκομείο» κατάντησε η Ρεάλ!


Άσχημα ξεκίνησε η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήδη ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δει οχτώ παίκτες του να έχουν μπει στα… πιτς και εκείνος παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος από το συγκεκριμένο γεγονός. Ο «εφιάλτης» για τους Μαδριλένους ξεκίνησε στην αρχή της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Το τελευταίο θύμα είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο από τη χθεσινή προπόνηση της εθνικής Γαλλίας. Αυτό προσθέτει ακόμα έναν πονοκέφαλο στον 47χρονο τεχνικό, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «αν τραυματιστούν ο Ιγκουαΐν ή ο Μπενζεμά, τότε θα έχουμε πραγματικά πρόβλημα». Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μπορεί να παίξει στα άκρα της μεσαίας γραμμής και ως δεύτερος επιθετικός.

Η κακοδαιμονία της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε από τον τραυματισμό του Κακά, ο ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης περίπου τρεις μήνες). Στη συνέχεια, ο Πέπε υπέστη θλάση στη γάμπα του αριστερού ποδιού και μέσα στις επόμενες ημέρες θα προπονείται κανονικά με την ομάδα του. Σειρά πήρε ο Φερνάντο Γκάγκο, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση συνδέσμων δευτέρου βαθμού στο αριστερό γόνατο.

Ο τραυματισμός του Εζεκιέλ Γκαράι ήταν σοβαρός (αντιμετωπίζει πρόβλημα στους συνδέσμους), αφού θα επιστρέψει σε περίπου δύο μήνες. Από την πλευρά του, ο Ραούλ Αλμπιόλ υπέστη βαρύ διάστρεμμα στη φιλική αναμέτρηση με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ήρθαν οι τραυματισμοί του Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λασανά Ντιαρά, οι οποίοι θα απουσιάσουν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: