Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Ελ Ζαρ


Την ύστατη στιγμή ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον ακραίο μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ Ναμπίλ Ελ Ζαρ.Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης και είχαν αίσιο τέλος για τον Δικέφαλο, ο οποίος λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε την απόκτηση -με τη μορφή δανεισμού- του 24χρονου Μαροκινού.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Nabil El Zhar. Ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Λίβερπουλ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διατηρεί το δικαιώμα επέκτασης της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι του 2011 και για τα επόμενα τρία χρόνια", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Ελ Ζαρ γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1986 στη Γαλλία και έχει ύψος 1,71. Η Λίβερπουλ τον απέκτησε πριν από τέσσερα χρόνια από την ομάδα νέων της Σεντ Ετιέν. Είναι οχτώ φορές διεθνής με το Μαρόκο. Πέρσι έπαιξε λίγο στη Λίβερπουλ (3 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και 4 στο Γιουρόπα Λιγκ), αλλά θεωρείται ταλέντο και ποιοτικός παίκτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: