Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Αίσιο... θρίλερ με Νασούτι!


Ελάχιστα λεπτά πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος κατάφερε η ΑΕΚ να εξασφαλίσει την απόκτηση του Νασούτι, καθώς η αδιαλλαξία των ανθρώπων της Ρίβερ παραλίγο να αναγκάσει τους «κιτρινόμαυρους» να μην προλάβουν τα χρονικά περιθώρια! Με παρέμβαση Νοτιά λύθηκε το θέμα.Ο Νασούτι είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» με την Ρίβερ και τίποτα δεν έδειχνε πως θα μπορούσε να χαλάσει την μεταγραφή! Κι όμως, λίγο έλειψε η αδιαλλαξία των Αργεντίνων να βγάλει την ΑΕΚ εκτός χρονικού ορίου!

Οι άνθρωποι της Ρίβερ άργησαν να στείλουν τα έγγραφα για τον λογαριασμό που έπρεπε να κατατεθούν τα χρήματα. Οι ελληνικές τράπεζες είχαν κλείσει και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν από τους Αργεντίνους να υπάρξει μία καθυστέρηση στην καταβολή του ποσού, δηλαδή η ΑΕΚ να βάλει την Τετάρτη το πρωί τα χρήματα στον λογαριασμό της Ρίβερ.

Ωστόσο, οι Λατινοαμερικάνοι ήταν αδιάλλακτοι και ήθελαν άμεσα το ποσό! Μπροστά στο ενδεχόμενο να χαλάσει η μεταγραφή, ο Αδαμίδης επικοινώνησε με τον Νοτιά που βρίσκεται στις ΗΠΑ και το θέμα λύθηκε δεκαπέντε λεπτά πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος! Τα χρήματα μπήκαν μέσω Νέας Υόρκης (εκεί οι τράπεζες ήταν ανοικτές) και έτσι ο Νασούτι θα φοράει οριστικά τα «κιτιρνόμαυρα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: