Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Περιμένουν το «ναι» για Γκροζίτσκι

Περιμένουν το «ναι» για Γκροζίτσκι

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή μέρα για τους «κίτρινους», όσο αφορά τα μεταγραφικά. Χθες δεν υπήρξε οριστική έκβαση στο θέμα του Καμίλ Γκροτζίσκι, αλλά εξελίξεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του δανεισμού του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα η Γιαγκελόνια ανέβασε τις απαιτήσεις της για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, με τον Άρη από την πλευρά του να τις κάνει αποδεκτές και να δίνει αυτά που ζητάει ο πολωνικός σύλλογος(150.000 για τον δανεισμό και 700.000 ευρω η οψιόν αγοράς στη περίπτωση που θα θελήσει να τον αγοράσει του χρόνου).
Το «φινάλε» του «σίριαλ» θα «παιχτεί» σήμερα, με τους «κίτρινους» να περιμένουν την τελική απάντηση των ανθρώπων της Γιαγκελόνια.
Πάντως και σύμφωνα με τα λεγόμενα πολωνών δημοσιογράφων στο «παιχνίδι» της απόκτησης του διεθνή ποδοσφαιριστή μπήκε τουρκικός σύλλογος και για αυτό τον λόγο το θέμα δεν τελείωσε την χθεσινή μέρα και η «Γιάγκα» ανέβασε τις απαιτήσεις της.
Όπως και να έχει από την στιγμή που ο Άρης ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Γιαγκελόνια, είναι πολύ πιθανό η απάντηση των πολωνών να είναι θετική. Εκτός και αν υπάρξει κάποια εμπλοκή και όντως στην διεκδίκηση του Γκροζίτσκι έχει μπει και άλλος σύλλογος.

Εναλλακτική ο Μάντζιος

Μια άλλη πληροφορία που διέρρευσε αργά χθες το βράδυ, είναι ότι ο Άρης έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του Καμίλ Γκροζίτσκι στη περίπτωση που δεν γίνει το «deal» με την Γιαγκελόνια. Αυτός είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστό εξάλλου ότι οι «πράσινοι» κάνουν προσπάθειες να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του 27χρονου επιθετικού. Ωστόσο και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και ψάχνεται στο εξωτερικό. Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σήμερα εκπνέει η μεταγραφική περίοδος και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τον διεθνή επιθετικό. Δεν αποκλείεται λοιπόν να αλλάξει γνώμη και να «μετακομίσει» στη Θεσσαλονίκη, στη περίπτωση που «ναυαγήσει» του Γκροζίτσκι και ο ίδιος δεν καταφέρει να βρει ομάδα εκτός συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: