Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τζόρτζιο Κιελίνι-«Η Μίλαν μπορεί κούπα, εμείς όχι!»


Την άποψη ότι η Μίλαν μπορεί να κατακτήσει το campionato, αντίθετα με την Γιουβέντους εξέφρασε ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο αμυντικός των Μπιανκονέρι τόνισε ότι «ο Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να το πάρει μόνος του». Ο διεθνής Ιταλός μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Ιμπρα: «Αν ο Ιμπραΐμοβιτς κάνει στην Μίλαν ό,τι έκανε στην Ιντερ, μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα μόνος του. Αν ο Ζλάταν με τον Ροναλντίνιο έχουν όρεξη να παίξουν, θα πετούν σπίθες και θα βάλουν πολλά γκολ. Δεν μπορεί να τα βγάλεις πέρα και με τους τρεις ταυτόχρονα».

Ο Κιελίνι υπογράμμισε ότι η Γιούβε χρειάζεται πίστωση χρόνοθ και όχι πίεση από τους οπαδούς: «Είμαστε ένα βήμα πίσω με την άφιξη του Ιμπραΐμοβιτς, είμαστε ένα μεγάλο βήμα πίσω δεδομένου του πόσο ψηλός είναι ο Ζλάταν. Μου αρέσει το project της Γιουβέντους, όμως είναι μακρυπρόθεσμο. Πρέπει αυτό να το ξεκαθαρίσουμε στους οπαδούς για μη μας δημιουργήοσυν την πίεση που ήταν μοιραία πέρυσι».

«Στόχος μας είναι οι θέσεις που οδηγούν στο Champions League και πρέπει να υποφέρουμε σε ορισμένες περιπτώσεις. Από το Calciopoli και μετά έχει υπάρξει έντονη αντιπαράθεση με την Ιντερ. Η Μίλαν είναι πολύ μπροστά από εμάς. Προφανώς και δεν θα υποστηρίξουμε τους Ροσονέρι, όπως δεν μπορούμε να πούμε 'πάμε Ιντερ', αφού αυτοί κέρδισαν τα πάντα πέρυσι» πρόσθεσε.

Παρά τις προηγούμενες δηλώσεις, ο Κιελίνι τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την Γιουβέντους, παρά την ήττα (1-0) της πρεμιέρας από την Μπάρι. «Καθένας από εμάς ήλπιζε σε ένα διαφορετικό ξεκίνημα, όμως αυτό δεν πρέπει να επισκιάσει την βελτίωση που δείξαμε στις πρόσφατες αναμετρήσεις μας Ολοι ξέραμε ότι χρειάζεται χρόνος για να δουλέψουμε και να δέσουμε με τους καινούριους παίκτες, όμως είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: