Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Βιτόλο: «Είμαστε έτοιμοι για όλα»

Βιτόλο: «Είμαστε έτοιμοι για όλα»

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε σήμερα στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis» όπου και αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ. Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και τις δυσκολίες που προέκυψαν για τον δικέφαλο υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι την φετινή σεζόν θα υπάρχουν δυσκολίες από την στιγμή που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Όμως σε όλη την διάρκεια του αγώνα ελέγχαμε το παιχνίδι και δίκαια φθάσαμε στη νίκη. Θα μπορούσαμε να φθάσουμε και ευκολότερα σε αυτή όμως δεχθήκαμε δύο γκολ σε δύο ευκαιρίες του Πανσερραϊκού, εκ των οποίων το δεύτερο και τυχερό, ενώ και εμείς είχαμε ευκαιρίες. Είναι και αυτό σημαντικό γιατί σημαίνει ότι η ομάδα δείχνει και καλή αμυντική λειτουργία. Δεν δημιουργήθηκαν παραπάνω από δύο φάσεις στην εστία μας και ουσιαστικά συνεχίζουμε εκεί που δουλέψαμε από πέρυσι».

Για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και το γεγονός πως ο ίδιος δεν αγωνίστηκε τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο. Έχεις πολύ άγχος και νευρικότητα όταν παρακολουθείς αδρανής τις προσπάθειες των συμπαικτών σου. Το ευχάριστο είναι ότι περάσαμε στους ομίλους του Europa League και ο στόχος επετεύχθη. Τώρα θα έχουμε μπροστά μας αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτό είναι εξαιρετικό. Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μία Ισπανική ομάδα, την Βιγιαρεάλ υπογράμμισε: «θα είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό για μένα. Στο «Μαδριγάλ» έχω δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα παιχνίδια που έχω αγωνιστεί και μακάρι να ήρθε η ώρα να κερδίσω. Είναι μία καλή έδρα και γενικά η Βιγιαρεάλ έχει μία καλή ομάδα. Όμως όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Το ζητούμενο για εμάς είναι να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια στην έδρα μας και από εκεί και πέρα ότι μπορούμε να πάρουμε από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τόνισε: «Πέρυσι διεκδικήσαμε τους στόχους όμως δεν πήραμε κάποιον τίτλο. Φέτος θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο γι΄ αυτό. Κάνουμε μία πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς και παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθούμε να κερδίζουμε και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Για την απώλεια του Ολιβιέ Σορλέν είπε: «Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη με ισχυρή προσωπικότητα και πρόσφερε πολλά στην ομάδα. Του ευχόμαστε όλη καλή επιτυχία στην συνέχεια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη επισήμανε: «Έχουμε δουλέψει πολύ και είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa league. Δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες με την δουλειά που κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: