Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Σκασμένος ο Βαλβέρδε


Ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα στο Καυτανζόγλειο ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, στην προπόνηση των "ερυθρολεύκων" τη Δευτέρα στου Ρέντη, ήταν κυριολεκτικά σκασμένος. Μιλώντας στους παίκτες του τους τόνισε ότι τα λάθη που έγιναν κόντρα στον Ηρακλή δεν πρέπει να επαναληφθούν.

"Χάσαμε το ματς από δικά μας λάθη και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα. Θέλω όλοι να καταλάβετε πως οι ομάδες με τις οποίες παίζουμε δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για να μας κερδίσουν. Αυτό να το περιμένετε σε όλα τα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί", ήταν τα πρώτα του λόγια για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ, γιατί φάσεις στην εστία του Ηρακλή κάναμε. Δεν είχαμε, όμως, την απαιτούμενη συγκέντρωση ώστε να κάνουμε γκολ αυτές τις ευκαιρίες. Αυτό το φαινόμενο δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί θα το πληρώσουμε ξανά. Πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και σας πιστεύω. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια".

Ο 47χρονος προπονητής, έχει πλέον την ευκαιρία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψει πάνω στη ομάδα του ώστε στο επόμενο ματς κόντρα στην Κέρκυρα, ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί βελτιωμένος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: