Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΠΑΕ Αρης:«Φιλοξενήστε την Αούστρια!»


Αποφυγή των ακραίων γεγονότων επιθυμεί η διοίκηση του Άρη στο παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης, γι' αυτό το λόγο η «κίτρινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλει τους φίλους του Άρη να διδάξουν «οπαδική συμπεριφορά». Η UEFA... καραδοκεί με τιμωρίες και αυστηρές ποινές σε περίπτωση που συμβούν επεισόδια σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και γι' αυτό το λόγο η διοίκηση του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους των «κίτρινων» να αποφύγουν ακραίες συμπεριφορές στο παιχνίδι της Τρίτης με την Αούστρια Βιέννης για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:

«Με βάση τους κανονισμούς της UEFA απαγορεύεται ρητά η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των αγώνων για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα . Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο.
Παράλληλα θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ότι σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της UEFA πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά την διάρκειά του, πρέπει να παραμένουν κενά τα διαζώματα σε όλους τους διαδρόμους όλων των θυρών. Σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία από τις πειθαρχικές επιτροπές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα διδάξει οπαδική συμπεριφορά-όπως άλλωστε έπραξε παρά τις προκλήσεις και στον αγώνα με την Γιαγκελόνια- και θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας απέναντι στους φιλάθλους της αυστριακής ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: