Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Μαγικά χαρτάκια τα εισιτήρια του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε


Τρεις ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα των playoff του Europa League με αντίπαλο της Φενέρμπαχτσε τέθηκαν στη διάθεση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ τα "μαγικά χαρτάκια" της αναμέτρησης της Πέμπτης (19/08) στην Τούμπα. ο πρωί της Δευτέρας (16/8) θα περίμενε κανείς η κίνηση της διάθεσης των εισιτηρίων να έχει πέσει, μιας και η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ακόμη άδεια, λόγω της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Ωστόσο, πάνω από 250 άτομα βρίσκονταν έξω από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της Τούμπας και περίμεναν την σειρά τους για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους. Θυμίζουμε ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας βρέθηκαν στην Τούμπα, αφού τα "ελεύθερα" εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Μάλιστα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ είχε φροντίσει να ανοίξει και το εκδοτήριο έξω από την μπουτίκ. Κάτι που αρκετοί από τους φιλάθλους που ήταν στην Τούμπα δεν είχαν μάθει με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να συνωστίζονται στον πρώτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: