Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Μπάγεβιτς κατά διοίκησης για Μαϊστόροβιτς


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε το Σάββατο στο Σεντ Μίρεν και "κατασκόπευσε" την Νταντί Γιουνάιτεντ, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα.

Εκεί τον εντόπισαν Σκοτσέζοι δημοσιογράφοι και μεταξύ άλλων τον ρώτησαν και για την παραχώρηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στη Σέλτικ. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έκρυψε την ενόχλησή του, τουλάχιστον όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του που φιλξενεί η εφημερίδα "Courier":

"Την απόφαση να φύγει πήραν τα μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ. Όπως ξέρετε η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα κι έτσι, όταν ήρθε η πρόταση από τη Σέλτικ πριν από λίγες μέρες, η διοίκηση την έκανε αποδεκτή", δήλωσε αρχικά ο Μπάγεβιτς και πρόσθεσε με νόημα:

"Κανείς δεν θέλει να χάνει έναν παίκτη-κλειδί τέσσερις μέρες πριν από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό. Είναι κάτι που δεν περνά από τα χέρια μου, απόφαση που παίρνουν άνθρωποι με μεγαλύτερη δύναμη από μένα.

Είναι πολύ δύσκολο τέσσερις μέρες πριν από το σπουδαίο παιχνίδι για το Europa League με την Νταντί να χάνουμε έναν παίκτη σαν τον Ντάνιελ, επειδή είναι πολύ ξεχωριστός ποδοσφαιριστής. Εξακολουθώ να έχω εμπσιτοσύνη σε όλους τους παίκτες της ομάδας μου. Αλλά μιλάμε ότι χάσαμε έναν παίκτη, που είναι ο αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας"!

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Courier ο Ντούσκο θέλει ως αντικαταστάτη του Μαϊστόροβιτς τον Κυριακό, αλλά εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν θα υπάρξει κάποια συμφωνία μέχρι την Πέμπτη, οπότε θα γίνει ο πρώτος αγώνας με την Νταντί.

"Επικίνδυνη ομάδα η Νταντί"

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στην εφημερίδα και για τα συμπεράσματα που έβγαλε παρακολουθώντας δια ζώσης την Νταντί: "Η Νταντί εμφάνισε δύο πρόσωπα. Στιο πρώτο ημίχρονο δεν έπαιξε τόσο καλά και κυρίως αμυνόταν. Όμως στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε εμφανώς", είπε και πρόσθεσε:

"Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα στις στημένες φάσεις. Γενικά είναι δυνατή και γρήγορη. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω συγκεκριμένους παίκτες, αλλά ο σέντερ φορ είναι πολύ καλός. Κατά τη γνώμη μου αυτό που κάνει τη Νταντί ισχυρότερη είναι ότι διαθέτει ομαδικό πνεύμα. Μάχονται ως το τελευταίο δευτερόλεπτο κι αυτό φάνηκε και σήμερα (σ.σ. το Σάββατο).

Νομίζω ότι ξέρουμε αρκετά πράγματα για τη Νταντί και αυτοί ξέρουν αρκετά για μας. Την σεβόμαστε απόλυτα και στο τέλος θα περάσει ο καλύτερος. Οι πιθανότητες είναι 50-50".

Δεν υπάρχουν σχόλια: