Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Κούπερ: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Ευρώπη»

Κούπερ: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Ευρώπη»
Στη συνέντευξη Τύπου που τελείωσε πριν από λίγο, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε για τον αυριανό αγώνα του Άρη με την Αούστρια για το Europa League:
«Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θέλουμε την ώθηση από τον κόσμο του Άρη, που θα γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι με την Αούστρια. Κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει καμία ομάδα στην Ευρώπη και από την εμπειρία μου έχω μάθει να μη θεωρώ κανένα παιχνίδι εύκολο. Δεν υπάρχει λοιπόν εύκολο μας και πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα για να κερδίσουμε. Αύριο έχουμε το πρώτο ημίχρονο, δεν τελειώνουν όλα, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και κυρίως να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί θα τα πληρώσουμε σίγουρα. Η ομάδα μπορεί να κάνει λάθη, αλλά κάποια σωστά, πάνω στα οποία έχουμε δουλέψει και τα υιοθετήσαμε να τα βγάλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Και εξήγησε: «Βρισκόμαστε στο 80% της επιθυμητής απόδοσης, αλλά πρέπει να φτάσουμε στο 100%, άρα έχουμε ακόμη περιθώρια».
Σε ερώτηση εάν μπορεί ο Άρης να πάρει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι: «Αυτό θα ήταν εξαιρετικό. Είμαι από τους πλέον αισιόδοξους ανθρώπους, αλλά πρέπει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Κανένα αποτέλεσμα δε σου δίνει τη δυνατότητα στο ποδόσφαιρο να είσαι ήρεμος στη ρεβάνς. Σκεφτείτε λοιπόν τι αποτέλεσμα πρέπει να πάρουμε εδώ για να περάσουμε στους ομίλους. Η φιλοσοφία μου είναι ότι δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που να το πάρεις στο σπίτι σου με οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να είσαι ήσυχος ότι πήρες τηνν πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: