Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Λίνο


Θέση στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ διεκδικεί ο Βραζιλιάνος αμυντικός Αλβες Λίνο, που είναι πλέον σε πλήρεις ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα. Αν συμβεί αυτό, τότε οι Σνάουτσνερ και Μπουσαϊντί θα περιοριστούν στην διεκδίκηση μίας θέσης, αυτήν του δεξιού αμυντικού, με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς επίσης να διεκδικεί την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα, για τον αγώνα της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε στο γήπεδο της Τούμπας.

Για το παιχνίδι αυτό, το πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων στην φάση των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, υπάρχει τεράστια ζήτηση εισιτηρίων και ως τώρα απέμειναν 6500 εισιτήρια προς διάθεση για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Οι Τούρκοι της Φενέρμπαχτσε αναμένονται την Τετάρτη το πρωί και την Πέμπτη ο μεγάλος όγκος των 750 φιλάθλων τους, με την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης να καταστρώνει σχέδιο για την αποφυγή κάθε αρνητικής συγκυρίας που θα ευνοούσε γεγονότα και εντυπώσεις.

Το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τους επικεφαλής συνδέσμων της ομάδας, ώστε και αυτοί να αναλάβουν στον βαθμό που τους αντιστοιχεί την προστασία του αγώνα και της τάξης στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: