Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Πρώτος στόχος ο Ουρτάδο



Ο Μοϊσές Ουρτάδο είναι η πρώτη επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί σε δημοσίευμα τους. Συγκεκριμένα η "As" γράφει πως ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη την απόκτηση του άσου της Εσπανιόλ, καθώς θεωρεί πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο τις δουλειές που θέλει ο προπονητής του.

Ο Βαλβέρδε γνωρίζει πολύ καλά τον Ουρτάδο, καθώς οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στην ομάδα της Καταλονίας. Ωστόσο η απόκτηση του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Ουρτάδο έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Εσπανιόλ και η ρήτρα που υπάρχει φτάνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους "ερυθρόλευκους".

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, με τον Βαλβέρδε να αισιοδοξεί πως τόσο η Εσπανιόλ, όσο και ο Ουρτάδο θα δεχθούν την πρόταση του Ολυμπιακού και ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στη χώρα μας για να μεγαλώσει την ισπανική αποικία που έχει δημιουργηθεί στους "ερυθρόλευκους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: