Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Συμφωνία με Βέρντερ για Οζίλ


Παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης χρίζουν σήμερα τον Μεσούτ Οζίλ οι δύο μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της Ισπανίας. Η "Marca", η οποία είναι...κοντά στον πρόεδρο της "βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζει ότι η συμφωνία ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Οζίλ "είναι οριστική", αλλά "κάποιες λεπτομέρειες" πρέπει να διευθετηθούν με το σύλλογο που ανήκει, τη Βέρντερ Βρέμης.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας η ομάδα της μπουντεσλίγκα είχε ανακοινώσει ότι απέρριψε επίσημη πρόταση των Μαδριλένων για την απόκτηση του Γερμανού διεθνή μέσου. Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του συλλόγου, Κλάους Αλοφς είχε περιγράψει την προσφορά ως "μη αποδεκτή".

Σύμφωνα με τη "Marca", όμως, η διοίκηση της Ρεάλ προγραμματίζει να ανακοινώσει τη μεταγραφή την Τρίτη, αν και οι δευτεραθλητές Ισπανίας δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό των 18 εκ. ευρώ που ζητάει η Βέρντερ. Την περασμένη Παρασκευή η Ρεάλ κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 9 εκ. ευρώ. Οι "μερένχες" εκτιμούν ότι ο ποδοσφαιριστής θα πιέσει και από την πλευρά του τους "πράσινους" να αποδεχτούν την πρόταση, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τελική συμφωνία στα 14 εκ. ευρώ.

Η "As" προσθέτει ότι η συμφωνία πρόκειται να κλειστεί "μέσα στις επόμενες ώρες", αλλά θεωρεί κλειδί στην υπόθεση το αν ο Οζίλ θα παίξει με τη Βέρντερ Βρέμης στον αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σαμπντόρια, την ερχόμενη Τετάρτη. Εαν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η Ρεάλ "θα αποσύρει το ενδιαφέρον της", διότι ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε άλλο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την φανέλα των "άσπρων". Η "As" ισχυρίζεται επίσης ότι ο Οζίλ "θα αρνηθεί να παίξει" την Τετάρτη κι αυτό θα υποχρεώσει την Βέρντερ να τον πουλήσει. Επίσης φιλοξενεί και δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος φέρεται να είπε ότι "σαν προπονητής δεν μπορώ να πω όχι στην πιθανότητα να έχω έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: