Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Και πάλι... Ίντερ!

Με φιέστες έκλεισε την περσινή σεζόν, με φιέστα άνοιξε τη φετινή η Ιντερ, που κατέκτησε το ιταλικό Σούπερ Καπ με το 3-1 επί της Ρόμα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα». Το γκολ του Ρίισε στο 21ο λεπτό, με ωραίο σουτ στην κίνηση μετά από μπαλιά του Τότι, έδωσε το προβάδισμα στους Ρωμαίους με 0-1 και παράλληλα την εντύπωση ότι θα μπορούσαν να πάρουν τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν στην Ιταλία. Οι τζιαλορόσι, άλλωστε, απειλούσαν σε αρκετές περιπτώσεις με τον Μενέζ και είχαν μια πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 41ο λεπτό, όμως, κατάφεραν... μόνοι τους να δεχθούν την ισοφάριση και αυτό τους επηρέασε. Ο Βούτσινιτς ήθελε να κάνει... πάσες στην περιοχή και ο Πάντεφ έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε από κοντά κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν τόσο καλός όσο στο πρώτο, αλλά η Ιντερ ήταν σίγουρα ανώτερη σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Έτσι, κατάφερε να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο με αντίπαλο την Ρόμα, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Ετό. Ο διεθνής Καμερουνέζος επιθετικός έδωσε το προβάδισμα στους Μιλανέζους με 2-1 στο 70', με κοντινό πλασέ στην κίνηση μετά από γύρισμα του Μιλίτο, ενώ στο 80' πέτυχε και δεύτερο γκολ, γράφοντας το τελικό 3-1, με σουτ από κοντά μετά από νέο λάθος των αντιπάλων.

Ετσι, η Ιντερ κατέκτησε και 4ο τίτλο μέσα στο 2010 και οι τιφόζι της, στις εξέδρες, ασχολήθηκαν με τον Αντριάνο, που μπήκε ως αλλαγή για τη Ρόμα στο 1-1 και αποδοκιμάστηκε έντονα.

Ίντερ-Ρόμα 3-1 (42' Πάντεφ, 70',80' Ετό-21' Ρίισε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: