Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Τα είπαν χθες Ζαγοράκης-Δερμιτζάκης

Συνάντηση μεταξύ των Θοδωρή Ζαγοράκη και Παύλου Δερμιτζάκη πραγματοποιήθηκε χθες, με τους δύο άνδρες να έχουν πολυώρη κουβέντα για διάφορα θέματα γύρω από την ομάδα.Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θέλει να δείξει ότι η διοίκηση βρίσκεται κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και, από τη στιγμή που δεν έχει καλυφθεί ακόμα η θέση του Ζήση Βρύζα, προσπαθεί ο ίδιος με την παρουσία του να στηρίξει την ομάδα.

Άλλωστε, οι επαφές μεταξύ των Δερμιτζάκη και Ζαγοράκη είναι καθημερινές και πολύωρες το τελευταίο διάστημα, αφού την προσεχή εβδομάδα ο 'δικέφαλος του Βορρά' δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τουρκία, εναντίον της Φενερμπαχτσέ.

Μιλάει μετά τον επαναληπτικό

Για όλους και για όλα είναι αποφασισμένος να μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει. Οι πληροφορίες από τους συνεργάτες του αναφέρουν ότι ο ίδιος θα περιμένει να γίνει πρώτα ο επαναληπτικός με τους Τούρκους αλλά και η έναρξη του νέου πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα παραχωρήσει τη συνέντευξη. Στο διάστημα, δηλαδή, που δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα λόγω εθνικής ομάδας.

Ο Ζαγοράκης θα μιλήσει για τα οικονομικά του συλλόγου, τις αποχωρήσεις των Βρύζα, Κονσεϊσάο και Σάντος, αλλά και για όλα τα θέματα που έχουν ενδιαφέρον γύρω από την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: