Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

«Μπορούμε και χωρίς Μουρίνιο»

Αποτελεί τη ζωντανή σύγχρονη ιστορία της Ίντερ καθώς αγωνίζεται την τελευταία δεκαπενταετία στη ομάδα του Μιλάνου. Ο λόγος φυσικά για τον αξεπέραστο αρχηγό της Ίντερ, Χαβιέ Ζανέτι, που τόνισε πως η ομάδα του θα τα καταφέρει και χωρίς το Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Ζοζέ Μουρίνιο, κατάφερε να φτάσει την Ίντερ στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά πλέον άφησε το Μιλάνο για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μπενίτεζ να είναι ο διάδοχος του. Παρόλα αυτά ο καπιτάνο των «Νερατζούρι» δεν ανησυχεί ενόψει της νέας σεζόν. Εξάλλου αυτή άρχισε ιδανικά με την κατάκτηση χτες(21/08) του Σούπερ Κόπα κόντρα στη Ρόμα με 3-1.

«Το να κερδίζεις είναι πάντα ικανοποιητικό. Υπήρχαν όμως ερωτηματικά πάνω στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας τα οποία και απαντήσαμε δείχνοντας πως είμαστε διψασμένοι για επιτυχίες. Ευχόμαστε στο Μουρίνιο τα καλύτερα αλλά μπορούμε να κερδίσουμε και χωρίς αυτόν» τόνισε μετά το νικηφόρο τελικό ο 37χρονος πλέον Ζανέτι που δείχνει ακούραστος όπως πάντα και συνέχισε υπογραμμίζοντας για τον πρώην και το νυν προπονητή του: «οι Μουρίνιο και Μπενίτεζ είναι εξαιρετικοί προπονητές σε θέματα τακτικής με τον Μπενίτεζ να ζητά περισσότερη πίεση ψηλά και υψηλό ρυθμό, αλλά πάνω κάτω οι διαφορές τους είναι ελάχιστες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: