Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΑΡΗΣ: Οι δυο όροι των Ιταλών για Φατί

ΑΡΗΣ: Οι δυο όροι των Ιταλών για Φατί

Στη Θεσσαλονίκη «προσγειώνεται» το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη , ο Ρικάρντο Φατί. Μετά τη διευθέτηση και των τελευταίων λεπτομερειών , που αφορούν τις συνθήκες και τους όρους της συμφωνίας του με τους «κίτρινους», το μόνο που απομένει είναι η ώρα άφιξης του στη μόνιμη κατοικία του-τουλάχιστον για τα τρία επόμενα χρόνια- στο Κλ. Βικελίδης.
Ενώ επρόκειτο να …πατήσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία σήμερα, δεν βρήκε τελικά πτήση(σύνηθες φαινόμενο για το καλοκαίρι ) και όπως μας διαβεβαίωσε ο μάνατζερ, του ο ερχομός του μετατίθεται για αύριο το πρωϊ.
Το «περίεργο» πάντως της χτεσινής ημέρας δεν είναι η ολιγόωρη καθυστέρηση αλλά το ότι σε αντίθεση με τους Ρωμαίους που το είχαν τούμπανο, διαδίδοντας και επισήμως τη μεταπήδηση του Γάλλου μέσου στον Άρη, στην Αλκμήνης το είχα και το έχουν … κρυφό καμάρι. Μόνιμη επωδός στις ερωτήσεις μας γύρω από την πορεία του κορυφαίου θέματος ,το «ουδέν νεώτερον από το …μέτωπο».

Οι δύο βασικοί όροι της μεταγραφής

Ανάμεσα στα άλλα, που βγήκαν χθες από τα επί μέρους της συγκεκριμένης «αγοραπωλησίας» είναι και οι δύο όροι που έθεσε η Ρόμα προκειμένου να ανάψει πράσινο και να δώσει το τελικό ΟΚ για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.
Με βάση το έγκυρο, σε θέματα Ρόμα, site της Ιταλίας το «LaRoma24.it» , πέρα βέβαια από την επισημοποίηση της συμφωνίας , βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας δύο επιπλέον στοιχεία. «Ο Φατί έρχεται στον Άρη Θεσσαλονίκης χωρίς η Ρόμα να εισπράξει ούτε… δολάριο, αλλά από κει και πέρα εάν η Ιταλική ομάδα θελήσει να τον πάρει πίσω μπορεί να το κάνει αρκεί να πληρώσει τη ρήτρα του 1.000.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση μεταπώλησής του από τον Άρη οι Ρωμαίοι θα έχουν ποσοστό 20%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: