Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ζήτησε συγγνώμη ο Τεόντοσιτς


Η κόντρα του Μίλος Τεόντοσιτς με τον Αντώνη Φώτση άναψε τα… αίματα στο ΟΑΚΑ ενώ ο Σέρβος γκαρντ ζήτησε συγγνώμη για τη γενική σύρραξη που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η Σερβία συνεχίζει την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας και ο Μίλος Τεόντοσιτς εμφανίστηκε μετανιωμένος για τη γενική σύρραξη στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Με δηλώσεις του σε σέρβικα Μέσα o γκαρντ του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ότι οι παίκτες των δύο ομάδων ξεπέρασαν τα όρια.

«Προσπαθώ να μην σκέφτομαι το περιστατικό στην Αθήνα αφού θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένος στην προετοιμασία της Σερβίας και στο τι περιμένει ο κόουτς από μένα. Σίγουρα ξυπνάνε άσχημα συναισθήματα όταν έρχεται στο μυαλό αυτό το άτυχο περιστατικό. Ξεπεράσαμε τα όρια και πληγώσαμε όλους όσοι περίμεναν να δουν έναν αγώνα μπάσκετ!» επισήμανε αρχικά ο Τεόντοσιτς.

Ερωτηθείς μάλιστα για τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουρούση από την καρέκλα που εκτόξευσε ο Νέναντ Κρστιτς, ανέφερε: «Δεν ξέρω πως ξεκίνησε το συγκεκριμένο συμβάν. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Μπουρούσης δεν κατέθεσε μήνυση. Ξέρω ότι ο Νέναντ προσπάθησε να του απολογηθεί, αλλά του είπα και τότε ότι δεν ήταν έτοιμος ο Μπουρούσης να τον ακούσει μετά από αυτό που έκανε».

Μάλιστα ο Σέρβος γκαρντ ζήτησε συγγνώμη ενώ πρόσθεσε ότι η ένταση και τα νεύρα είναι μέσα στο παιχνίδι: «Ειλικρινά έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο στην Ελλάδα, τη Σερβία και τον υπόλοιπο κόσμο ως ένας από αυτούς που έζησαν από κοντά αυτό το απαίσιο σκηνικό στο γήπεδο. Τα νεύρα και η ένταση είναι πολλές φορές μέρος του παιχνιδιού, πάντα υπάρχουν στο παιχνίδι όμως δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: