Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

"Βόμβα" με Τζέρεμι!


Σε συζητήσεις με τον Καμερουνέζο Τζέρεμι (πρώην παίκτη των Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης) είναι η Λάρισα και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να ολοκληρωθεί το μεγάλο μπαμ!

Στην Αθήνα (όπου βρίσκεται ο Πηλαδάκης) αφίχθη για λογαριασμό της Λάρισας σήμερα το πρωί ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος, Γκέρεμι και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ ΑΕΛ για να συζητηθεί η πιθανότητα να ντυθεί στα «βυσσινί» ο μεγάλος αφρικανός άσος.

Μάλιστα ο 31χρονος Τζέρεμι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουρκική Ανκαραγκουτσού. Με την Εθνική ομάδα του Καμερούν μετρά 116 συμμετοχές και 13 γκολ! Εξάλλου στο πρόσφατο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής ο Τζέρεμι αγωνίστηκε και στους τρεις αγώνες της Αφρικανικής ομάδας.

Πάντως αν τελικά καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές θα πρόκειται αναμφισβήτητα για την κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία της Λάρισας, λίγους μήνες πριν μπει στο ολοκαίνουριο παλατάκι της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: