Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

«Θα τις φάει από εμένα»

Για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ μεταξύ των παικτών της Ελλάδας και της Σερβίας, αλλά και για τον δικό του τραυματισμό, φαίνεται ότι μίλησε για πρώτη φορά ο Γιάννης Μπουρούσης.
Ο σέντερ του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας βρέθηκε στο παρκέ το βράδυ της Πέμπτης με πολιτικά ρούχα, στην προσπάθειά του να χωρίσει τους αθλητές των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να δεχτεί μία καρέκλα στο κεφάλι από τον Νενάντ Κρστιτς. Κάτι που όπως φέρεται να είπε στο ‘Πρώτο Θέμα’, δεν το ξεχνάει και «κάποια στιγμή αυτός (σ.σ. ο Κρστιτς) θα τις φάει από εμένα!».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τη δημοσίευση των δηλώσεων του παίκτη στην εβδομαδιαία εφημερίδα, ο ίδιος διαψεύδει ότι τις έχει κάνει. Κάποιοι κάνουν λόγο για εντολή της ΕΟΚ να μη γίνουν δηλώσεις μέχρι την απόφαση για τις τιμωρίες, με τον ίδιο τον παίκτη να σχολιάζει ότι είχε επικοινωνία με δημοσιογράφο της εφημερίδας, χωρίς όμως ποτέ να κάνει τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

«Δεν θυμάμαι καν πώς άρχισαν όλα»

«Ειλικρινά δεν κατάλαβα πως άρχισε η φάση. Εγώ καθόμουν στον πάγκο γιατί έχω έναν τραυματισμό στο χέρι και δεν θυμάμαι καν πως άρχισαν όλα», φέρεται σχολίασε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε για το αν κατέθεσε μήνυση:

«Αυτό δεν ισχύει. Μήνυση δεν έκανα σε κανέναν. Μόνο μια κατάθεση έδωσα για όσα έγιναν και τίποτε άλλο. Καμία μήνυση δεν έκανα. Ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη, αλλά δεν του μίλησα καν. Απομακρύνθηκα. Δεν ήθελα καν να με πλησιάσει. Σκεφτόμουν ότι αν με πλησίαζε θα τον χτυπούσα και το απέφευγα γιατί φοβόμουν για το χέρι μου».

«Θέλω να το σκεφτώ, αλλά… »

Για το ενδεχόμενο να του ζητήσει εκ νέου συγνώμη ο Κριστιτς, φέρεται να είπε: «Θα δούμε. Θα το σκεφτώ λίγο και βλέπουμε. Θέλω λίγες μέρες να το σκεφτώ. Άδικα τραυματίστηκα. Δεν ξεχνώ όμως. Κάποια στιγμή πάντως αυτός θα τις φάει από μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: