Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

«Μπράβο, έτσι σας θέλω»

Συγχαρητήρια έδωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των παικτών του ΠΑΟΚ ο Παύλος Δερμιτζάκης στους ‘ασπρόμαυρους’, για την εμφάνισή τους και τη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ.

Ακόμα και όταν η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βιτόλο, ο ‘δικέφαλος του Βορρά’ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πήρε αυτό που ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. «Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εικόνα που παρουσιάσατε στο γήπεδο τόσο πριν, όσο και μετά την αποβολή του Βιτόλο. Μπράβο, αυτή είναι ομάδα, έτσι σας θέλω πάντα», είπε αρχικά ο 41χρονος τεχνικός και πρόσθεσε για τον επαναληπτικό στην Τουρκία:

«Αυτή η νίκη, όμως, δεν πρέπει να μας αφήσει να επαναπαυτούμε. Τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Τουρκία. Έρχεται μία δύσκολη εβδομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θέλουμε την πρόκριση για την ομάδα, τον κόσμο της και για εμάς».

«Μου αποδείξατε πολλά»

Ο Δερμιτζάκης έκανε ειδική αναφορά στην εικόνα της ομάδας όταν έμεινε με δέκα παίκτες, σχολιάζοντας ότι σε εκείνο το διάστημα αντιλήφθηκε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

«Μου έκανε εντύπωση η παρουσία σας όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Εκεί μου αποδείξατε ότι είστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Θα μπορούσαμε, μάλιστα, να έχουμε και καλύτερο αποτέλεσμα από το 1-0, παρότι είχαμε παίκτη λιγότερο», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: