Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Tenorio - Στοίχημα...Τετράδα σε ζητούμενα ...

Επιμέλεια-Tenorio.


Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια.



Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό στα χθεσινά ,με αποτέλεσμα να μείνουμε μακριά από τα κέρδη.Με εξαίρεση το παιχνίδι της Werder το οποίο ξέφυγε στο σκόρ , στα υπόλειπα σημεία πού δώσαμε είμασταν μέσα στο κόλπο.Πέρασε η Tottenham, πέρασε καί το πουλέν μας η Norrkoping ,στην ισοπαλία δυστυχώς μας κάθησαν οί Sion καί Lanus.


Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.




Hacken - Elsfborg (2)

Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η ομάδα της Hacken, η οποία προέρχεται από 2 σερί ήττες, καί γενικώς δεν δείχνει αυτή την περίοδο την καλή εικόνα πού είχε σε σχέση με το ξεκίνημα τού πρωταθλήματος.

Η Elsfborg μεσοβδόμαδα είχε Ευρωπαικές υποχρεώσεις γιά το Europa League στην Ιταλία, εκεί όπου έχασε με σκόρ 1-0 από την ομάδα της Napoli.Στο πρωτάθλημα τώρα, τα πάει αρκετά καλά καθώς προέρχεται από 3 σερί νίκες, καί γενικώς η εικόνα πού παρουσιάζει αγωνιστικά τόσο στο πρωτάθλημα όσο καί στην Ευρώπη ,κρίνεται ικανοποιητική αυτή την περίοδο.


Θα επιλέξω το διπλό της Elsfborg σε απόδοση (2.40)



Charleroi - Gent (2)

Ανώμαλη προσγείωση γιά την Charleroi πού μετά τις 2 σερί ισοπαλίες, ήρθε μία ξεγυρισμένη 5άρα από την ομάδα της Genk.Tεράστια τα αμυντικά κενά της Charleroi, η οποία δεν μπήκε ούτε γιά μία στιγμή στο κλίμα τού παιχνιδιού.Στο φινάλε θα έλεγε κανείς ότι την κολακεύει κιόλας το τελικό αποτέλεσμα.

Μεσοβδόμαδο Ευρωπαικό παιχνίδι είχε η Gent , πού έχασε 1-0 στην Ολλανδία από την Feyenord .Στο πρωτάθλημα, σε 3 παιχνίδια έχει 2 νίκες καί μία βαρά ήττα με 4-0 από την Genk.Η αλήθεια είναι ότι δεν βγάζει μάτια με την αποδοσή της , πιστεύω όμως ότι μπορει να τα καταφέρει απέναντι στην Charleroi ,καθώς διαθέτει καλύτερο σύνολο σαν ομάδα.

Στα σύν γιά τη εμφάνιση τού διπλού, καί η εκπληκτική παράδοση πού διατηρεί η Gent σε παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας με αντίπαλο την Charleroi. ( 8 σερί νίκες γιά την Gent )

Επιλογή μου το διπλό της Gent σε απόδοση (2.15)



Brondby - Odense (1)

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Randers, η Brondby εμφανίζεται ιδιαίετερως καλή καθώς παραμένει αήττητη γιά 6 σερί παιχνίδια σε όλες της διοργανώσεις.Προέρχεται από τεράστιο διπλό επί της Sporting Lisbon μέσα στη Πορτογαλία καί η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη.

Η γενικότερη εικόνα πού έχω, είναι πως η Brøndby βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με την Odense.

Θα ρισκάρω στον άσο της Brondby σε απόδοση (2.40)



Paris SG - Bordeaux (1)

Να σας πω την αλήθεια, δεν εκτιμώ καμία από της δύο ομάδες, γιατί πολύ απλά τις θεωρώ νερόβραστες. Η εντύπωση πού έχω όμως είναι ότι η Pari δυανύει καλή περίοδο στο ξεκίνημα της σαιζόν, μιάς καί δείχνει έτσι πίο έτοιμη καί ορεξάτη ,από κάποιες άλλες ομάδες τού Sampiona.


Δύο σερί ήττες στο ξεκίνημα για την Bordeaux, η οποία συνεχίζει όπως τελείωσε την περσινή σαιζόν.Η ψυχολογία της, όπως γίνεται αντιλιπτό δεν είναι καί στην καλύτερη φάση, καθώς η ανυσηχία από τα κακά αποτελέσματα ,έκανε νωρίς νωρίς την εμφανιση της. Αγωνιστικά δεν έδειξε κάτι το σπουδαίο καί η αποδοσή της κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Επιλογή ο άσος της Pari σε απόδοση (2.25)



Στη σούμα, οι επιλογές σε σύστημα 3 στα 4 με : Elsfborg - Gent - Brondby - Pari.



Kαλά να είστε , τα σέβη μού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: