Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Ζαγοράκη με τους αρχηγούς!

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Ζαγοράκη με τους αρχηγούς!

Συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας, Χαλκιά, Μαλεζά, Κοντρέρας και Γκαρσία, είχε σήμερα το απόγευμα λίγο πριν την προπόνηση της ομάδας, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης. Στην συνάντηση και συζήτηση αυτή τέθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την προσεχή αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας στην ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης, το βράδυ της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε και άλλα θέματα που αφορούν τους παίκτες του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης.

Στην προπόνηση που ακολούθησε φάνηκε ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών, ενώ ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε τις πρώτες επιλογές του για την κάλυψη των δυο κενών θέσεων που θα έχει το σχήμα της ενδεκάδας του την Πέμπτη, λόγω των τιμωριών των Ιβιτς και Βιτόλο. Μάλιστα στην σημερινή προπόνηση πήρε μέρος με την υπόλοιπη ομάδα και ο Κώστας Χαλκιάς, που απουσιάζει από τα μέσα Ιουλίου λόγω του τραυματισμού του στο πρώτο παιχνίδι με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, για τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα φύγει την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη με πτήση τσάρτερ και αναζητεί εκεί γήπεδο για προπόνηση το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Οι εκδρομείς φίλοι της ομάδας που θα ταξιδεύσουν οδικώς, θα φύγουν το πρωί της μέρας του αγώνα, την Πέμπτη και θα γυρίσουν στην Θεσσαλονίκη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα για λόγους ασφαλείας, δεν θα τους επιτραπεί να κυκλοφορήσουν στην ιστορική μεγαλούπολη και θα πάνε συνοδεία των αστυνομικών οργάνων απευθείας στο γήπεδο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Στην Τραπεζούντα της Τουρκίας θα παραστεί αύριο ο συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργος Καραγιάννης, που θα «κατασκοπεύσει» για δεύτερη φορά την Φενερμπαχτσέ, στον αγώνα της για το τουρκικό πρωτάθλημα με την Τραμπζονσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: