Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

«Πεθαίνω για να ξαναπαίξω»


Σε εντατικό ρυθμό έχει μπει ο Κακά, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο που τον άφησε εκτός δράσης. «Δεν έχω καμία ενόχληση στο γόνατο. Όλα πηγαίνουν καλά όπως αναμενόταν. Κάνω πολλές ώρες φυσιοθεραπεία και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ», τόνισε ο Κακά ο οποίος έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι το ηθικό του. «Σιγά σιγά βρίσκω και πάλι το χαμόγελό μου. Έχω πολύ μεγάλη επιθυμία να επιστρέψω», δήλωσε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης στον ισπανικό Τύπο.

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Βραζιλιάνος άσος είπε: «Μίλησα με τους γιατρούς και τους ρώτησα πόσο καιρό θα χρειαστεί για να ξαναπαίξω. Μου είπαν ότι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από μένα. Εγώ από τη μεριά μου τους ξεκαθάρισα ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να επιστρέψω σύντομα. Κάνω ότι μπορώ για να παίξω και μάλιστα καλά. Αυτός είναι ο στόχος μου μετά από την χειρουργική επέμβαση».

Ο 28χρονος μέσος συνέχισε να λέει: «Κάνω ότι μου λένε οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές. Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές ήθελα να κάνω περισσότερα πράγματα επειδή πραγματικά θέλω πολύ να επιστρέψω και να παίξω. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από μένα και γι αυτό θα βάλω τα δυνατά μου».

Ο Κακά τόνισε ότι ανυπομονεί να μπει στη δράση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. «Πεθαίνω να ξαναπαίξω. Είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνω και να παρακολουθώ τα παιχνίδια επειδή θα ήθελα να είμαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου με άμεσο τρόπο. Αλλά γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω υπομονή. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε».

Σημαντικό ρόλο για τον Κακά έχει παίξει η συμπαράσταση που έχει από τον κόσμο. «Οι φίλοι της ομάδας έρχονται με ενθαρρύνουν και μου δίνουν δύναμη. Με βοηθούν πολύ. Εγώ από την πλευρά μου δουλεύω σκληρά για να ανταποδώσω στους οπαδούς, στους συμπαίκτες και στον σύλλογο όλη την αγάπη που μου έχουν προσφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: