Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Oυζουνίδης: "Οπως με τον Ολυμπιακό"


Την ίδια μαχητικότητα που επέδειξαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο (Σάββατο, 17:15).

"Ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και το τονίζω αυτό γιατί μετά τη μεγάλη νίκη που είχαμε την πρώτη αγωνιστική θα είναι πολύ καλά τα πράγματα αν κατορθώσουμε να πάρουμε τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με κορμό και προπονητή. Αυτό που θέλω είναι να μπούμε με την ίδια νοοτροπία και με την ίδια διάθεση. Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Βλέπω μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δουλεύουνε πολύ καλά. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να διαλέξω τους έντεκα και την αποστολή της ομάδας. Είναι όμως πολύ καλό που έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους, έτοιμους να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή αυτό που θα τους ζητηθεί.

Ξέρουμε ότι θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτό για την ομάδα μας και κυρίως αυτή την περίοδο που υπάρχουν οι δυσκολίες στον σύλλογο. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε 100% στο γήπεδο και να γυρίσουνε ευτυχισμένοι πίσω.

Ορισμένοι από τους νέους παίκτες είναι πιο έτοιμοι. Ο Ντάνι για παράδειγμα είναι πιο έτοιμος. Τα φιλικά εγώ τα αντιμετωπίζω κάπως διαφορετικά. Περισσότερο ατομικά ήθελα να δω κάποιους ποδοσφαιριστές παρά το σύνολο. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να το καταλάβουν όλοι είναι ότι δεν λύσαμε όλα τα προβλήματα και ξαφνικά γίναμε μεγάλη ομάδα μόνο από ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έντεκα παίκτες που να δουλεύουν σκληρά στο γήπεδο. Στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό δεν το είχαμε αυτό και πρέπει να το έχουμε το Σάββατο. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να πιέσουμε τον αντίπαλο. Προτιμώ να παίρνουμε αποτελέσματα στα επίσημα και όχι να κερδίζουμε τις εντυπώσεις στα φιλικά.

Δεν μπορείς να ξεκινάς με το σκεπτικό ότι η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Μπορεί βέβαια, η εξέλιξη του αγώνα να σε αφήσει ικανοποιημένο με την ισοπαλία. Εγώ όμως αυτό που θέλω είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλω να έχουμε ισορροπία στις γραμμές, να ξέρουμε πώς να αμυνόμαστε και πώς να κάνουμε επίθεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: