Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Με Καραγκούνη για το «διπλό»


Έτοιμος ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γιώργος Καραγκούνης, που δύσκολα όμως θα ξεκινήσει βασικός. Δυσάρεστες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής δεν υπήρξαν και εκτός αποστολής έμειναν οι Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος. Επίσης, ο νεαρός Χάρης Μαυρίας προτιμήθηκε να ενισχύσει την προσπάθεια της Golden Team, που αγωνίζεται εναντίον των «κίτρινων» για το πρωτάθλημα Κ-20.

Μετά τα αναπάντεχα προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα με τους μυϊκούς τραυματισμούς, ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί τουλάχιστον να υπολογίζει στον Γιώργο Καραγκούνη για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Ο διεθνής μέσος μετά τα δύο ματς της Εθνικής ομάδας, ακολούθησε συντηρητικό ατομικό πρόγραμμα για να αντιμετωπιστεί η κόπωση από τους συνεχόμενους αγώνες. Τελικά, ο Κοζανίτης τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για Θεσσαλονίκη, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα τον προτιμήσει στο αρχικό σχήμα, αφού είναι καταπονημένος.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έδειξε χθες τα πλάνα του, αλλά σίγουρη θεωρείται στην ενδεκάδα η παρουσία των Τζόρβα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο, Γκοβού, Λέτο και Σισέ. Ερωτηματικό υπάρχει για τη θέση του αριστερού μπακ (ίσως παίξει εκεί ο Καντέ και ο Σαριέγκι αποτελέσει τον δεύτερο στόπερ) και του επιτελικού μέσου (Καραγκούνης και Νίνης διεκδικούν τη θέση, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με τον Λουίς Γκαρσία που εντυπωσιάζει στις προπονήσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια: