Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μίλησε για να μην μιλήσει...


Ο Φάνης Γκέκας απέφυγε να αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους που αποφάσισε να σταματήσει από την Εθνική Ομάδα, λέγοντας ότι είχε πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση πριν από το Μουντιάλ.Ακολουθούν τα όσα είπε ο Λαρισαίος επιθετικός στον Sentra 103,3

Για τους λόγους που πήρε την απόφαση: «Την απόφαση την είχα πάρει δώ και πάρα πολύ καιρό, απλώς περίμενα να τελειώσει το Μουντιάλ, γιατί ίσως γίνονταν χειρότερα τα πράγματα. Πιστεύω ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή, για να έχω και τη συνείδησή μου καθαρή. Κάθε άλλο παρά ασχολήθηκα με τα αγωνιστικά. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίξει. Εχω μείνει και εκτός αποστολής και επί εποχής Ρεχάγκελ. Τους λόγους τους ξέρουν οι αρμόδιοι, τους έχω εξηγήσει, τους ήξεραν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι πρόβλημα μηνών. Ο κ. Φύσσας είναι αρμόδιος να ενημερώσει τους πάντες».

Για το αν υπάρχει θέμα με τον Κατσουράνη ή κάποιον άλλο συμπαίκτη: «Αυτό το όνομα δεν ξέρω ποιος το έβγαλε. Εγώ δεν θα θίξω κανένα ποδοσφαιριστή. Ότι υπάρχει πρόβλημα είναι γνωστό, δεν θα πω κάτι άλλο εγώ... Δεν άλλαξε κάτι μετά τον Ρεχάγκελ, γι’ αυτό δεν άλλαξε και η απόφασή μου. Αν θα αλλάξουν κάποια πράγματα είμαι σε θέση να βοηθήσω πάλι την Εθνική. Αν αλλάξουν είναι αυτόνοητο ότι μπορεί να γυρίσουν κι άλλοι παίκτες».

Για τις δηλώσεις του γγΑ Πάνου Μπιτσαξή: «Η πολιτεία είναι πολιτεία, αλλά εγώ είμαι πέντε χρόνια με την Εθνική. Η πολιτεία έχει πάρα πολλά προβλήματα με την ΕΠΟ τα τελευταία πέντε χρόνια. Εγω δεν είδα ποτέ την πολιτεία να πει να βοηθήσω την Εθνική ομάδα, μόνο προβλήματα. Τώρα πώς βρέθηκαν αυτοί μαζί δεν το ξέρω».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος: «Το μόνο κακό που έκανα δεν ενημέρωσα τον κ. Σάντος, την απόφαση την έβγαλα χθες. Κάποια στιγμή θα ήθελα να μιλήσω μαζί του, δεν φταίει εκείνος».

Για το αν επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του για τον Κώστα Κατσουράνη: «Ονόματα δεν έχω αναφέρει πουθενά».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από την ΕΠΟ: «Από την ομοσπονδία δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Μόνο παράγοντες με πήραν και προσπάθησαν να με πείσουν να μην αποχωρήσω.

Για το αν προσπάθησαν να το λύσουν μεταξύ τους οι παίκτες: «Εχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μεταξύ παικτών και αρμόδιων μέσα στην ομάδα, αλλά δεν έγινε τίποτα».

Για τις άλλες αποχωρήσεις διεθνών: «Ο καθένας φεύγει για τους δικούς του λόγους, δεν έχω μιλήσει με κανένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: