Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

«Αφεντικό ο Κούπερ»


Για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και την περίπτωση του Μεντί Ναφτί μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Δημήτρης Σαρρής.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρίνων» τοποθετήθηκε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα στο επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας. Αναλυτικά τα θέματα για τα οποία τοποθετήθηκε.

Για το έργο της διοίκησης:

«Δεν φύγαμε ποτέ από τις προκλήσεις. Η μία πρόκληση έρχεται πίσω από την άλλη και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Το επόμενο 10ήμερο θα είναι πολύ κρίσιμο και κάθε ένα από τα επόμενα θα είναι κρίσιμο για την ομάδα».

Για τους οπαδούς της ομάδας:

«Κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεσή του και αυτές τις εξαιρέσεις πρέπει να εξαλείψουμε. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας και τους διπλανούς μας. Αν θέλουμε να κάνουμε βήματα παραπάνω, πρέπει να έχουμε και την ευθύνη των άλλων. Τα πρόστιμα και οι τιμωρίες για όποια ομάδα έχει παραβατική συμπεριφορά, είναι μεγαλύτερα από τα πρόστιμα που επιβάλλει η UEFA. Είναι κρίμα να «ματώνει» ο Σύλλογος, δηλαδή εμείς οι ίδιοι και οι οπαδοί μας, για πράγματα που δεν προσφέρουν τίποτα σε τελική ανάλυση.

Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Εξάλλου, η συνεργασία μας με όλους τους Φορείς είναι άψογη. Αυτοί οι “λίγοι”, λοιπόν, πρέπει να χαλιναγωγηθούν από εμάς τους ίδιους.

Τα περσινά πρόστιμα, θα ήταν τετραπλάσια φέτος με τα νέα δεδομένα. Είναι χαζό να μην μπορούμε να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και δεν πρέπει να θυσιάζουμε τέτοια ποσά χωρίς καμία λογική. Μπορούμε να τα διαθέτουμε σε άλλα πράγματα, για το καλό του Συλλόγου».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Παναθηναικος δεν προμηθεύτηκε εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι:

«Δεν πρέπει να επηρεάζεται κανείς από όλα όσα ακούγονται. Ο Παναθηναικος εκπρόθεσμα ζήτησε εισιτήρια. Εμείς, παρά το γεγονός ότι θέλουμε να παίρνουμε και να δίνουμε εισιτήρια, δεν μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα. Είχαν ήδη βγει τα εισιτήρια, ενώ υπήρχε και το πρόβλημα της αστυνομίας. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν μια τελευταία προσπάθεια, ίσως επειδή είχαν κάποια πίεση από τους οπαδούς τους. Παρ’ όλα αυτά, το ματς πρέπει να κυλήσει ομαλά και πετυχημένα για την ομάδα μας».

Για την περίπτωση του Μεντί Ναφτί:

«Αυτό που έχω να πω και θέλω να καταλάβει ο κόσμος είναι πως το αφεντικό στο αγωνιστικό τμήμα είναι ο κ. Κούπερ. Εφ’ όσον θέλει τον ποδοσφαιριστή και οποιονδήποτε άλλον παίκτη, εμείς θα προσπαθήσουμε για να τον κρατήσουμε ή αν μας ζητηθεί θα κάνουμε τις κινήσεις μας για να τον απομακρύνουμε από την ομάδα, ώστε να μείνει ικανοποιημένος ο προπονητής μας».

Για τον Έκτορ Κούπερ:

«Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα πράγματα, αφού αυτά τα ζητήματα τα χειρίζεται ο κ. Κόντης. Σαφέστατα είμαστε ικανοποιημένοι από τον ίδιο και από την εικόνα της ομάδας. Αργότερα, όμως, θα δούμε ποιες κινήσεις θα γίνουν. Είναι νωρίς ακόμη».

Τέλος, για τη συνέντευξη Τύπου της Λέσχης Φίλων Αρη: «Η συνεργασία μας με τη διοίκηση της Λέσχης είναι καθημερινή και συνεχής και είμαστε εν γνώσει όλων των ενεργειών που κάνει, ενώ και η Λέσχη είναι ενήμερη και κάθε κίνηση της ΠΑΕ. Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: