Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ελ Ζαρ: «Έρχομαι για να παίξω και να δώσω ότι μπορώ»

Ελ Ζαρ: «Έρχομαι για να παίξω και να δώσω ότι μπορώ»

O Ναμπίλ Ελ Ζαρ έφθασε σήμερα στην Θεσσαλονίκη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα σελίδα της καριέρας του και τον ΠΑΟΚ. «Έρχομαι για να παίξω αρκετά παιχνίδια. Να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Ξέρω ότι υπάρχουν φίλαθλοι που ακολουθούν παντού την ομάδα και εύχομαι το καλύτερο δυνατό» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Θα δώσω ότι μπορώ, όμως πρώτα θέλω να ξεκινήσω να παίζω αγώνες και μετά να πω περισσότερα. Ελπίζω να προσθέσω ποιότητα στην ομάδα».

Όσο για το πότε θεωρεί ότι θα είναι έτοιμος να προσφέρει δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι θα πάρει πολύ. Είμαι έτοιμος και νιώθω αρκετά καλά».

Για το αν διψάει για αγωνιστική δράση καθώς στην Λίβερπουλ δεν είχε πολλά παιχνίδια τόνισε: «Είναι δύσκολο να μην έχεις αγώνες. Είχα και άλλες προτάσεις όμως ήθελα να πάω σε μία ομάδα που θα παίζω. Με τον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι θα έχω αυτή την ευκαιρία».

Για το γεγονός ότι τον περιμένουν αρκετά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ την φετινή χρονιά καθώς βρίσκεται σε όλους τους στόχους, ο Μαροκινός είπε: «Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Έχω ξαναπαίξει σε σύλλογο που έχει παιχνίδια και πίεση. Μου αρέσει αυτό, δεν έχω πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: